Boek Een Kamer

Beste Prijs Garantie

Arnhem

Op deze pagina kunt u informatie terugvinden over de bruisende stad Arnhem!

Ontdek Arnhem!

Arnhem is een dynamische stad waar veel te beleven is.

De stad heeft ieder wat te bieden; van winkelen, attracties bezoeken tot uitgaan. De centrale ligging van ons hotel in Arnhem geeft u een diversiteit aan mogelijkheden om al het moois van Arnhem te beleven. Vanuit ons hotel zijn de volgende hoogtepunten van Arnhem en omgeving uitstekend te bereiken:


Burgers’ Zoo
Ga op ontdekkingstocht door het moderne dierenpark Burgers' Zoo! Breng een bezoekje aan de Desert, het Safaripark, de Bush, Mangrove, Rimba en Ocean. In één dag maakt u een reis om de wereld. Voor een complete Burgers' Experience boekt u ons speciale Burgers' Zoo arrangement. Kijk voor meer informatie over Burgers' Zoo op de website van het dierenpark.

Bekijk Burgers' Zoo arrangement Bekijk alle arrangementen

Concerten & Evenementen Arnhem

Arnhem is een bruisende stad waar het gehele jaar door vele evenementen worden georganiseerd.

Daarnaast staan er regelmatig concerten op de agenda van het GelreDome. Een bezoek aan een concert in het GelreDome is ideaal te combineren met een overnachting in ons hotel in Arnhem. Tijdens evenementen bieden wij vaak speciale arrangementen aan. Ons hotel ligt in het centrum van Arnhem tegenover het Centraal station en slechts op 15 minuten lopen van het GelreDome. Kijk voor een overzicht van de concerten op de website van het GelreDome.

Fietsverhuur Hotel Haarhuis

Verken de stad Arnhem per fiets vanuit Hotel Haarhuis!

Wilt u tijdens uw verblijf de omgeving van Arnhem per fiets verkennen? Bij Hotel Haarhuis heeft u de mogelijkheid om een fiets voor 1 of meerdere dagen te huren. Ons hotel beschikt over een aantal Cortina damesfietsen met 3 versnellingen. Deze mooie stadsfietsen zijn geleverd en worden onderhouden door Mountainbike Experience Arnhem.

Reserveer fiets