Selecteer een datum!
Correct!
Selecteer een datum!
Correct!
Correct!
Correct!

Gebruik van eigen verbouwde groenten & kruiden

Op de 1e etage van Hotel Haarhuis staat de Vertical Farm. Hier verbouwt Restaurant LOCALS haar eigen groenten en kruiden. Het is een vernieuwende manier van het kweken van voedsel in gestapelde kweeklagen, natuurlijk en in een gecontroleerde omgeving. De kweek vindt zo duurzaam mogelijk plaats, de aansturing van energie, water en licht gebeurt zo efficiënt mogelijk. Voor deze speciale manier van kweken is aarde niet nodig, alleen water. Het restaurant haalt kruiden en groenten als basilicum, koriander, oregano, sla, bietenkiemen en andijvie uit de verticale kas. U heeft dus altijd verse groenten en kruiden op uw bord liggen.

De chefs achter de mooiste en lekkerste creaties

Aan het roer in de keuken staat Frank Bregman. Hij zorgt ervoor dat u tijdens uw zakelijke lunch in Arnhem geniet van zinderende smakencombinaties. Alle gerechten op de menukaart zijn ontwikkeld in samenwerking met de groentechef van Nederland: Niven Kunz. Hierbij gebruikt houdt het restaurant zijn 80/20 principe aan, waarbij 80% van de gerechten bestaan uit groenten en 20% uit vis of vlees. De passie en kennis van Frank en Niven is te proeven; samen met uw zakenpartner geniet u van tongstrelende gerechten tijdens het bespreken van zaken.

Arrangementen - Hotel Haarhuis (header_2).jpg

Reserveer nu uw zakelijke lunch in Arnhem

Restaurant LOCALS is een populair restaurant. Daarom is het verstandig om van tevoren een tafel te reserveren, zodat u gegarandeerd bij ons kunt aanschuiven. Het restaurant is dagelijks geopend van 08:00 – 00:00 uur, u kunt dus ook bij ons terecht voor een zakelijk diner in Arnhem. Wacht niet langer en reserveer nu een tafeltje voor uw zakelijke lunch of diner.

Food-drinks-Hotel Haarhuis.jpg

Want to host your meeting 
at Hotel haarhuis?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41.