Selecteer een datum!
Correct!
Selecteer een datum!
Correct!
Correct!
Correct!

Prachtige feestzalen en schitterend uitzicht op het dakterras

Ons hotel beschikt over diverse prachtige feestzalen die perfect zijn voor een verjaardagsfeest. Onze zalen zijn volledig uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur, zodat u moeiteloos speeches en diavoorstellingen kunt presenteren. Er zijn verschillende opties om uw verjaardag in ons hotel te laten plaatsvinden. Zo kunt u op het schitterende dakterras BLOU Rooftop bar proosten met uw verjaardagsgasten. Of dans de sterren van de hemel onder de grond in de wijnkelder The Storage.

Culinair genieten

Een van de hoogtepunten van elk verjaardagsfeest is natuurlijk het eten. Op de begane grond van het hotel vindt u ons restaurant LOCALS. In ons restaurant geniet u van kwalitatieve gerechten waar groente de hoofdrol spelen. Dankzij onze Vertical Farm en de lokale producten eet u het beste van de Nederlandse bodem. Wij zorgen ervoor dat we u en uw gasten culinair verwennen.

Arrangementen - Hotel Haarhuis (header_2).jpg

Verblijf in stijl tijdens uw verjaardag

Waarom zou u na afloop van het feest naar huis gaan als u bij Hotel Haarhuis kunt blijven overnachten? We bieden comfortabele en stijlvolle kamers waar u en uw gasten kunnen ontspannen na een geweldige avond. Dankzij onze gunstige ligging in Arnhem kunt u eenvoudig de stad verkennen en, indien gewenst, de festiviteiten voortzetten.

Verjaardagsfeest Arnhem: neem contact met ons op

Bij Hotel Haarhuis streven we ernaar om van elk verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het organiseren van uw speciale dag in Arnhem. Ons ervaren team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het plannen van het perfecte verjaardagsfeest.

Bij Hotel Haarhuis begrijpen we dat verjaardagen speciale momenten zijn die gevierd moeten worden, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Kom naar ons historische hotel in Arnhem en maak van uw verjaardag een feest om nooit te vergeten.

HH (43).jpg

Want to host your meeting 
at Hotel haarhuis?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41.