BOARD MEETING ruimte huren

 

Wilt u even ontsnappen aan de kantoorsfeer of moeten er belangrijke beslissingen worden genomen voor uw bedrijf? Denk dan aan een board meeting in één van de (city)boardrooms van Hotel Haarhuis. Onze boardrooms zijn geschikt voor groepen van maximaal 12 personen. Niet iedereen op locatie aanwezig? Maak dan gebruik van onze video conferentie oplossing in de boardroom.

Uw bestuursvergadering kunt u eenvoudig uitbreiden met een heerlijke lunch of diner van onze chef in de zaal of in ons restaurant LOCALS. 

Board meeting - Hotel Haarhuis.jpg

Boardrooms/LOFTS

 

Hotel Haarhuis beschikt over 3 Boardrooms/Lofts. Deze boardrooms zijn uitermate geschikt voor kleine bijeenkomsten tot 10 personen.  

De boardroom, gelegen in het centrum van Arnhem, biedt de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Door de ligging tegenover het centraal station, is de locatie erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De boardrooms zijn geschikt voor maximaal 6, 8 of 10 personen, afhankelijk van de boardroom naar keuze.

De boardroom beschikt op de begane grond over een hoge kwaliteit draadloos internet en een 55 inch smart TV. De boardroom is voorzien van een grote vergadertafel, volledig geautomatiseerde koffiemachine en een apart toilet.

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om meerdere dagen de boardrooms te huren. Klik hier voor de mogelijkheden om te overnachten.

Mogelijke opstellingen

boardroom-icon.svg Boardroom: 2-10 personen
Boardroom - Hotel Haarhuis.jpg
Boardroom - Hotel Haarhuis (7).jpg
Boardroom - Hotel Haarhuis (6).jpg
Boardroom - Hotel Haarhuis (5).jpg
Boardroom - Hotel Haarhuis (4).jpg
Boardroom - Hotel Haarhuis (2).jpg
Boardroom - Hotel Haarhuis (3).jpg

CITY BOARDROOMS

 

Hotel Haarhuis beschikt over 3 City Boardrooms. Deze zalen zijn onlangs gerenoveerd en uitermate geschikt voor kleine bijeenkomsten.

Naast kleine bijeenkomsten zijn de City Boardrooms ook de ideale uitkomst voor het houden van marktonderzoeken. De zalen zijn allemaal naast elkaar gelegen op de 1e verdieping van ons hotel en beschikken over daglicht, ventilatie en gratis WiFi. 

Audiovisuele apparatuur

Op het gebied van geluid, projectie en video kunnen wij alles voor u regelen. Mochten wij de benodigde apparatuur niet in huis hebben dan huren wij deze voor u in bij onze AV-leverancier.

Mogelijke opstellingen

boardroom-icon.svg Boardroom: 2-12 personen
boardroom-icon.svg U-vorm: 2-16 personen
City Boardroom - Hotel Haarhuis (4).jpg
City Boardroom - Hotel Haarhuis.jpg
City Boardroom - Hotel Haarhuis (3).jpg
City Boardroom - Hotel Haarhuis (2).jpg

Want to host your meeting 
at Hotel haarhuis?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41