Origin of the 
house of heritage

 

Mei 1918 werd Hotel Haarhuis opgericht door de familie Haarhuis. Niet als hotel, maar als koffiehuis. Dit was een centrale plek voor mensen om samen te komen en te genieten van een vers gezet kopje koffie. Tot op de dag van vandaag is Hotel Haarhuis een plek waar mensen samen komen. Niet alleen als koffiehuis, maar een fullservice 5-sterren plus hotel met hotelkamers, diverse restaurants & bars, fitness en congrescentrum. Een bijzondere plek waar Arnhem en de rest van de wereld elkaar ontmoeten!

 

WORLDHOTELS CRAFTED COLLECTION

Sinds 2021 is Hotel Haarhuis lid van WorldHotels en mogen wij met trots de titel dragen van eerste WorldHotels Crafted hotel in de Benelux. WorldHotels Crafted Collection heeft een gezamenlijke missie om onafhankelijke hoteliers in de spotlight te zetten die het gewone in het buitengewone weten om te toveren. De Collection bestaat uit hotels die de ziel van de bestemmingen die ze bedienen vastleggen. Deze hotels weerspiegelen en versterken alles wat uniek is aan hun eigen locatie, en omdat geen twee hotels gelijk zijn, biedt elk hotel een bijzondere en unieke beleving. WorldHotels Crafted biedt de verfijnde reiziger van vandaag een verbluffend unieke ervaring in het upscale en luxe segment en spreekt zowel gasten als hoteliers aan die hunkeren naar creativiteit, meeslepende ervaringen, vindingrijkheid en eersteklas service.

Origin Hotel Haarhuis.jpg

Brand story

 

Hotel Haarhuis heeft een rijke nalatenschap, die niet mag worden vergeten. Zodra u ons hotel in Arnhem binnenstapt wordt u verrast door het stijlvolle design van onze kamers, maar ook van onze openbare ruimtes. Het design in ons hotel is geïnspireerd op de jaren 20, de eeuw waarin het hotel is opgericht, tot en met het heden.

Rijke historie, diverse concepten onder één dak (BLOU rooftop bar, restaurant LOCALS, HOEK Koffie & Patisserie en The Storage) en hoogstaande service is waar Hotel Haarhuis voor staat. Ons doel is u te verrassen, te ontzorgen en thuis te laten voelen in onze House of Heritage; de verwonderlijke huiskamer van Arnhem!

 

WE ENRICH TODAY WITH YESTERDAY'S HERITAGE! 

about-us-2.jpg

FINd the perfect 
room in the house 
of heritage

 

Hotel Haarhuis beschikt over een grote diversiteit aan kamers. Tussen de 127 comfortabele kamers zit altijd een kamer die aansluit bij uw wensen. Volledig in de watten worden gelegd of  ontspannen in een kamer met een sauna en/of groot (bubbel)bad? Dan adviseren wij u een verblijf in één van onze lofts of suites. 

loft.jpg

LOFT

Luxe splitlevel loft met o.a. double design bed, smartboard en TV, kitchenette, minibar en regendouche.

design-suite.jpg

DESIGN SUITE

Gerenoveerde design suite met een comfortabel design bed, luxe vrijstaand ligbad en ruime inloopdouche.

superior-deluxe-room.jpg

SUPERIOR 
DELUXE KAMER

Luxe kamer met o.a. groot tweepersoonsbed, sauna, dakterras, minibar en badkamer met rain shower en whirlpool.

superior-plus-room.jpg

Superior Plus Kamer

Luxe kamer met o.a. groot tweepersoonsbed, kitchenette, minibar en badkamer met rain shower en apart ligbad.

superior-room.jpg

Superior Kamer

Luxe kamer met o.a. 1 groot tweepersoonsbed, werkplek, bankje en badkamer met rain shower en apart ligbad.

double-room-with-shower.jpg

TWEEPERSOONSKAMER

Comfortabele tweepersoonskamer met o.a. tweepersoonsbed, bureau, zitje en badkamer met douche.

comfort-double-room.jpg

Comfort
Tweepersoonskamer

Ruime tweepersoonskamer met twin bed, bureau, zitje en badkamer met bad.

Economy eenpersoonskamer - Hotel Haarhuis - slider.jpg

EENPERSOONSKAMER

Comfortabele eenpersoonskamer met 
o.a. een eenpersoonsbed, zitje en badkamer met douche.

family-room.jpg

FAMILIEKAMER

Ruime familiekamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed.

Economy tweepersoonskamer - Hotel Haarhuis - slider.jpg

ECONOMY TWEEPERSOONSKAMER

Knus ingerichte tweepersoonskamer met tweepersoonsbed, TV, badkamer met douche.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

 

Bij Hotel Haarhuis zijn wij ons bewust van de invloed van onze bedrijfsactiviteiten op de omgeving en de maatschappij. Hotel Haarhuis wil hierin zodanig handelen, dat de natuurlijke omgeving ook voor toekomstige generaties behouden en beschikbaar blijft. Dit doen wij door duurzaamheid steeds verder te integreren in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten.​​​​​​​

Vertical farm locals.jpg

GREEN KEY GOLD MEMBER 

 

Als duurzame onderneming heeft Hotel Haarhuis sinds 2023 het Geen Key GOLD in the pocket. Green Key is een internationaal keurmerk, dat garandeert dat wij net een stap bewuster omgaan met natuur en milieu, zonder dat je hiervoor hoeft in te leveren op comfort en kwaliteit. We zijn trots op het feit dat we als hotel de ''Green Key Gold'' hebben mogen ontvangen! 

Bij Hotel Haarhuis hebben wij de volgende maatregelen genomen:

-Wij zijn van één laadpaal naar zes laadpalen gegaan om meer auto's te kunnen voorzien van stroom.

-Wij zijn actief bezig om afvalstromen en het verbruik van gas, water, elektriciteit en fossiele brandstoffen te verminderen.

-Onze schoonmaakproducten hebben een erkent Fairtrade keurmerk die geen schadelijke stoffen voor het milieu bevatten.

20230317-tomdoms_0344420.jpg