VERGADEREN in hartje arnhem

 

Persoonlijk contact met collega’s en klanten blijft ook in deze tijd belangrijk. Even weg uit uw werkomgeving en inspirerend vergaderen in een nieuwe omgeving. Dus zoekt u een vergaderlocatie in Arnhem? Dat kan bij Hotel Haarhuis! In onze city boardrooms, lofts of Promenade vergaderzalen kunt u met zoveel collega’s in bespreking als u wilt.

MEETING BREAK

Een break inplannen is belangrijk voor een succesvolle vergadering. Combineer daarom uw vergadering met een lunch of diner van onze Chef of blijf na de meeting slapen in één van onze comfortabele hotelkamers.

Interesse? Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies.

City Boardroom - Hotel Haarhuis (4).jpg

vergaderlocatie arnhem | Promenade zalen

 

Hotel Haarhuis beschikt over 5 Promenade zalen. Deze ruime vergaderzalen in Arnhem zijn gelegen op de eerste etage van het hotel en bieden schitterend uitzicht over het centraal station. 

De Promenade zalen beschikken over daglicht, ventilatie, airconditioning en gratis WiFi. Dankzij de flexibele tussenwanden kunnen de zalen gecombineerd worden. Alle vijf Promenade zalen gecombineerd biedt ruimte voor 440 personen in theateropstelling.

Promenade zaal - Hotel Haarhuis (2).jpg
Promenade zaal - Hotel Haarhuis.jpg

vergaderruimtes arnhem | Boardrooms

 

Zoekt u een inspirerend vergaderlocatie in Arnhem? Kies dan één van de 6 boardrooms van Hotel Haarhuis. Alle boardrooms zijn voorzien van koffie- & theefaciliteiten, tv-scherm, gratis WiFi en (digitale) flipover en ideaal voor kleine bijeenkomsten en vergaderingen in Arnhem tot 12 personen. Niet iedereen op locatie aanwezig? Maak dan gebruik van onze video conferentie oplossing in de boardroom.

Naast een boardroom opstelling biedt City Boardroom 3 ook de mogelijkheid voor vergaderingen in andere opstellingen. Deze city boardroom is ruimer opgezet en biedt plaats tot maximaal 16 personen. 

Mogelijke opstellingen

boardroom-icon.svg Boardroom: 2-16 personen
U-Vorm.svg U-vorm: 2-16 personen
Carre.svg Carré: 2-16 personen
Theater.svg Theater: 2-16 personen
School.svg School: 2-16 personen
Examen.svg Examen: 2-8 personen
City Boardroom - Hotel Haarhuis.jpg
Boardroom - Hotel Haarhuis (7).jpg
Boardroom - Hotel Haarhuis (2).jpg

Want to host your meeting 
at Hotel haarhuis?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41