VERGADEREN in hartje arnhem

 

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Arnhem? Dat kan bij Hotel Haarhuis! Even weg uit de geijkte werkomgeving en inspiratie opdoen in een ruimte volop beleving. Uw kunt zowel vergderen in onze City Boardrooms, Lofts of compleet vernieuwde Promenade zalen. Voor zowel grote als kleine gezelschappen zijn er volop mogelijkheden. 

MEETING BREAK

Het plannen van een pauze is van cruciaal belang voor een succesvolle vergadering. Combineer daarom uw vergadering met een lunch of diner van onze Chef op onze prachtige vergaderlocatie in Arnhem. Na afloop van de vergadering heeft u de mogelijkheid om te overnachten in een van onze comfortabele hotelkamers. Ervaar het gemak en de luxe van onze vergaderlocatie in Arnhem en maak uw bijeenkomst compleet met onze uitstekende faciliteiten.

Interesse? Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies.

City Boardroom - Hotel Haarhuis (4).jpg

vergaderlocatie arnhem | Promenade zalen

 

Hotel Haarhuis beschikt over 5  compleet vernieuwe Promenade zalen. De perfecte vergaderlocatie in Arnhem. Deze ruime vergaderzalen in Arnhem zijn gelegen op de eerste etage van het hotel en bieden schitterend uitzicht over het centraal station. 

De Promenade zalen beschikken over daglicht, ventilatie, airconditioning, gratis WiF en alle moderne technieken zoals automatische beamers. Dankzij de flexibele tussenwanden kunnen de zalen gecombineerd worden. Alle vijf de Promenade zalen gecombineerd biedt ruimte voor 440 personen in theateropstelling.

 Voorheen dienden de Promenade zalen als vergaderruimtes, maar nu zijn de zalen ook beschikbaar voor zakelijke borrels en feesten. 

20230317-tomdoms_0164379.jpg
20230317-tomdoms_0766840.jpg
20230317-tomdoms_0284411.jpg
20230317-tomdoms_0854614.jpg

vergaderruimtes arnhem | Boardrooms

 

Zoekt u een inspirerend vergaderlocatie in Arnhem? Kies dan één van de 6 boardrooms van Hotel Haarhuis. Alle boardrooms zijn voorzien van koffie- & theefaciliteiten, tv-scherm, gratis WiFi en (digitale) flipover en ideaal voor kleine bijeenkomsten en vergaderingen in Arnhem tot 12 personen. Niet iedereen op locatie aanwezig? Maak dan gebruik van onze video conferentie oplossing in de boardroom.

Naast een boardroom opstelling biedt City Boardroom 3, gelegen op onze vergaderlocatie in Arnhem, ook de mogelijkheid voor vergaderingen in andere opstellingen. Deze ruimere city boardroom is speciaal ontworpen om plaats te bieden aan maximaal 16 personen. Wij begrijpen het belang van een flexibele en veelzijdige vergaderomgeving, daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze vergaderlocatie in Arnhem aan al uw behoeften voldoet. 

Mogelijke opstellingen

boardroom-icon.svg Boardroom: 2-16 personen
U-Vorm.svg U-vorm: 2-16 personen
Carre.svg Carré: 2-16 personen
Theater.svg Theater: 2-16 personen
School.svg School: 2-16 personen
Examen.svg Examen: 2-8 personen
City Boardroom - Hotel Haarhuis.jpg
Boardroom - Hotel Haarhuis (7).jpg
Boardroom - Hotel Haarhuis (2).jpg
20230317-tomdoms_0914628.jpg
20230317-tomdoms_0926858.jpg

Want to host your meeting 
at Hotel haarhuis?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41