Selecteer een datum!
Correct!
Selecteer een datum!
Correct!
Correct!
Correct!

Culturele verkenningen

 

Wilt u iets cultureels? Ontdek de rijke geschiedenis en kunstscene van Arnhem met onze culturele verkenningen. Breng een bezoek aan het beroemde Kröller-Müller Museum, dat een indrukwekkende collectie van Van Goghs meesterwerken herbergt, of maak een stadswandeling langs historische bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes.

 

Ontspanning en genot bij Hotel Haarhuis

 

Soms is ontspanning de sleutel tot een succesvol personeelsuitje. Trakteer uw team op een dag van pure verwennerij met een smakelijk diner in ons restaurant LOCALS. In deze groene oase draaien we met kruiden en groente vanuit onze eigen Vertical Farm kwalitatieve gerechten voor u en uw collega’s in elkaar. Drink daarna een lekker drankje op de Rooftop Bar BLOU en geniet van een waanzinnig uitzicht over de binnenstad van Arnhem. Liever het personeelsuitje beginnen aan de koffie en wat lekkers? Dan is Koffiebar HOEK the place to be. Ook voor een gezellige High Tea kunt u hier terecht. Of loop na een activiteit in de stad bij onze wijnkelder & whiskeybar The Storage binnen. Proef diverse whiskeys of tap een bijzondere wijn uit een van de vele wijnvaten.

Arrangementen - Hotel Haarhuis (header_2).jpg

Ontdek onze aanbiedingen voor originele personeelsuitjes

Maak van uw personeelsuitje een lang weekend vol plezier. Ontdek de prachtige stad Arnhem en geniet van de vele bezienswaardigheden en attracties in de buurt. Verblijf daarna in stijl in ons comfortabele en luxe hotel, gelegen in het hart van Arnhem. Onze ruime kamers bieden het perfecte toevluchtsoord na een dag vol activiteiten.

 

Bij Hotel Haarhuis begrijpen we dat ieder personeelsuitje uniek is. Daarom werken we nauw met u samen om op maat gemaakte activiteiten voor uw personeelsuitje te creëren die perfect aansluiten bij de behoeften en interesses van uw team. Onze ervaren Meeting & Events team staat klaar om u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk personeelsuitje dat nog lang in de herinnering zal voortleven. Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw originele personeelsuitje bij Hotel Haarhuis te plannen. Bereid u voor op een ervaring vol plezier, teambuilding en ontdekking in het hart van Arnhem.

Food-drinks-Hotel Haarhuis.jpg

SIT DOWN AND
ENJOY THE FOOD

Want to host your meeting 
at Hotel haarhuis?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41