Selecteer een datum!
Correct!
Selecteer een datum!
Correct!
Correct!
Correct!

UNIEK HOTEL in Arnhem

 

Hotel Haarhuis is gelegen tegenover het centraal station van Arnhem en dus makkelijk te bereiken. Zodra u ons hotel in Arnhem centrum binnenstapt wordt u verrast door het stijlvolle design van onze kamers, de 11 vergaderruimtes voor zaalverhuur, onze openbare ruimtes en restaurant & bars. Ga op ontdekkingstocht en laat u volledig ontzorgen!  Wanneer u kiest voor zaalverhuur kunt u dit altijd uitbreiden met een break in één van onze unieke eetgelegenheden, zoals HOEK Koffie & Patisserie, rooftop bar BLOU en de groene oase van restaurant LOCALS.

Arrangementen - Hotel Haarhuis (header_2).jpg

always AN opportunity 
to enjoy A GREAT MEAL


Uw komst tijdens uw meeting/event in ons hotel is niet compleet zonder een bezoek aan ons restaurant en één van onze bars. Proef de lekkerste koffie van Arnhem bij HOEK Koffie & Patisserie, geniet van een smaakvol diner in restaurant LOCALS, bezoek onze wijnkelder The Storage of beleef het spectaculaire uitzicht en de culinaire creaties van BLOU Rooftop Bar. De heerlijke break die uw komst compleet maakt als u overweegt om enkel voor zaalverhuur in Arnhem te kiezen. 

Food-drinks-Hotel Haarhuis.jpg

SIT DOWN AND
ENJOY THE FOOD

Want to host your meeting 
at Hotel haarhuis?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41