MEETINGS AND EVENTS AT THE HOUSE OF HERITAGE 

 

Een exclusieve meeting, netwerk event of bedrijsfeest organiseren? Bij Hotel Haarhuis bent u aan het juiste adres!

Hotel Haarhuis beschikt over 11 vergaderzalen in Arnhem en meerdere eventruimtes/bars. Er is dus altijd een ruimte die past bij uw wensen en behoeften. Ook voor de perfecte feestlocatie in Arnhem staat ons team graag voor u klaar en zal met veel zorg en aandacht een vrijblijvende offerte voor uw naar wens opstellen!

Kies hieronder het type meeting of event dat u graag wilt organiseren voor meer informatie.

 

 

20230317-tomdoms_0284411.jpg

Possibilities for
meetings 

20230317-tomdoms_0164379.jpg

VERGADEREN

Even weg uit uw werkomgeving en inspirerend vergaderen in een nieuwe omgeving? Dat kan bij Hotel Haarhuis! In onze vergaderzalen met uitzicht op Arnhem centrum, kunt u vergaderen met 2 tot 440 personen.

card board meeting.jpg

BOARD MEETING

Hotel Haarhuis beschikt over 6 (city) boardrooms. Ideale ruimtes voor bestuursvergaderingen, marktonderzoeken en werkoverleggen. 

card training.jpg

TRAINING

Een training organiseren in Arnhem centrum? Voor iedere groepsgrootte beschikt Hotel Haarhuis over een geschikte ruimte voor een inspirerende training.

Netwerken_Card.jpg

NETWERKEN

Uw contacten onderhouden tijdens een gezellig netwerkevent? De verschillende ruimtes in Hotel Haarhuis bieden talloze mogelijkheden voor het organiseren van een succesvol netwerkevent.

bergader5.jpg

PRESENTATIE

De 5 Promenade zalen in ons hotel in Arnhem zijn geschikt voor groepen tot maximaal 440 personen. Ideaal voor een presentatie of product lancering.

Possibilities for
YOUR EVENTS 

Wijnkelder the Storage - Kerstevent - oliebollen.jpg

Feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur! Een mooi moment om het jaar feestelijk af te sluiten met uw team. Ontdek wijnkelder & whisky bar The Storage bij Hotel Haarhuis. 

card diner.jpg

DINER

Restaurant LOCALS biedt tal van mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere diners. Het restaurant is uitermate geschikt voor het ontvangen van zowel kleine gezelschappen als grote groepen!

card borrel.jpg

BORREL

Er is altijd wel een goede reden om een borrel met collega’s, vrienden of familie te organiseren! Hotel Haarhuis in Arnhem heeft meerdere ruimtes die u kunt afhuren voor een (privé) borrel.

card feesten.jpg

FEESTEN

Binnenkort iets te vieren? Organiseer uw jubileum, verjaardag of andere bijzondere gelegenheid in hartje Arnhem bij Hotel Haarhuis! 

card personeelsuitje 2.jpg

BEDRIJFSUITJE

Een bedrijfsuitje organiseren? Uw bijeenkomst, borrel, lunch of diner is eenvoudig uit te breiden met een leuke activiteit in Arnhem centrum vanuit Hotel Haarhuis!

Condoleance_Card.jpg

CONDOLEANCE

Een dierbare verliezen is altijd zwaar. Na een waardig afscheid is het goed om met familie, vrienden en kennissen bij elkaar te komen en herinneringen op te halen. In Hotel Haarhuis zijn er diverse ruimtes die u kunt afhuren voor een condoleance. 

curious about 
the possibilities?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events team zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41