NETWERKevent organiseren IN HARTJE ARNHEM

 

Uw contacten onderhouden tijdens een gezellig netwerkevent? De verschillende ruimtes in Hotel Haarhuis bieden talloze mogelijkheden voor het organiseren van een succesvol netwerkevent. Kies voor de groene oase van LOCALS, de sfeervolle wijnkelder The Storage of netwerk op grote hoogte bij BLOU Rooftop Bar met fenomenaal uitzicht over Arnhem centrum!

Interesse of meer informatie opvragen? Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies.

 

Board meeting - Hotel Haarhuis.jpg

Ontdek dé perfecte locatie voor uw netwerk event bij Hotel Haarhuis

 

Uw contacten onderhouden tijdens een gezellig netwerk event? De verschillende ruimtes in Hotel Haarhuis bieden talloze mogelijkheden voor het organiseren van een succesvol netwerkevent. Kies voor de groene oase van LOCALS, de sfeervolle wijnkelder The Storage of netwerk op grote hoogte bij BLOU Rooftop Bar met fenomenaal uitzicht over Arnhem centrum!

Een unieke netwerk evenement locatie

 

Ons hotel is trots op zijn unieke charme en centrale ligging, direct tegenover het centraal station in Arnhem. We zijn gehuisvest in een historisch gebouw en bieden moderne en goed uitgeruste ruimtes die perfect passen bij uw netwerk event. Of u nu zakelijke presentaties, workshops of informele bijeenkomst in gedachten heeft; onze veelzijdige zalen passen we aan uw specifieke behoeften aan.

Groot, groter, grootst

 

Ons hotel beschikt over 5 vernieuwde Promenade zalen. Deze ruimtes bevinden zich op de eerste etage van het hotel en bieden u en uw gasten een prachtig uitzicht over het centraal station. Het daglicht stroomt deze zalen binnen, er is ventilatie en airconditioning voor warme dagen, gratis WiFi en allerlei moderne technieken, zoals automatische beamers. Houdt u een heel groot netwerk event? De flexibele tussenwanden zorgen ervoor dat we voor uw event de zalen kunnen combineren, zodat uw netwerk event wel 440 personen in theateropstelling aankan.

20220810-tomdoms_2439009.jpg

Kleinschalig netwerkevent organiseren

 

Bent u juist op zoek naar een locatie met een intieme setting om een netwerkevent te organiseren? Kies dan voor een van de 6 boardrooms van het hotel. Deze boardrooms zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten, gratis WiFi, een tv-scherm en een digitale flipover. 5 boardrooms zijn geschikt voor netwerk events tot 12 personen en boardroom nummer 3 is ontworpen voor 16 personen.

Weekendje Arnhem: combineer werk en plezier

 

Waarom beperkt u uw netwerk event tot alleen de werkuren? Arnhem heeft zoveel te bieden en met Hotel Haarhuis als uitvalsbasis genieten uw gasten van een compleet weekendje weg. Ontdek de levendige cultuur, winkels en restaurants van Arnhem en maak gebruik van onze comfortabele accommodaties. Onze ruime kamers zijn ontworpen met het comfort van uw gasten in gedachten, waardoor ze de perfecte plek zijn om te ontspannen na een dag vol activiteiten. Ook smakelijk eten behoort tot de mogelijkheden; de groene keuken van ons restaurant LOCALS schotelt uw gasten graag een heerlijke maaltijd voor.

Professionele ondersteuning bij het organiseren

 

Het plannen van een netwerk event kan een uitdagende taak zijn, maar met Hotel Haarhuis aan uw zijde hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Ons ervaren team staat klaar om te helpen bij het plannen en uitvoeren van een vlekkeloos evenement. Of het nu gaat om activiteiten, personeelsuitjes of een professioneel netwerk evenement: wij hebben de expertise en faciliteiten om aan al uw wensen te voldoen. Vul vandaag nog het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams neemt contact met u op voor een vrijblijvend advies..

HH (44).jpg

Want to host your meeting 
at Hotel haarhuis?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41