a complete visit 
to hotel haarhuis - hotelarrangementen arnhem


Met zorg samengestelde hotelarrangementen om uw bezoek aan Hotel Haarhuis in Arnhem compleet te maken. Maak uw verblijf extra speciaal met een diner in ons sfeervolle restaurant LOCALS of op onze eigen rooftopbar BLOU, en High Tea (Sweet Tea) bij onze HOEK Koffie & Patisserie of maak gebruik van ons fietsverhuur om Arnhem op een andere manier te ontdekken. De hotelarrangementen zijn gevarieerd en dus perfect voor verschillende reisgezelschappen!

image00016.jpeg

VERRUKKELIJKE VOORJAARS-ARRANGEMENT

Genieten van de lente? Kom verblijven bij Hotel Haarhuis in Arnhem! Beleef de ultieme lente met ons Verrukkelijke Voorjaarsarrangement. Geniet van de gezelligheid van de binnenstad en de prachtige parken in de omgeving die Arnhem te bieden heeft. 

HH (8)   12345.jpg

WELLNESS RELAX ARRANGEMENT

Geniet van een luxe wellness arrangement met overnachting midden in Arnhem! Wat is er nu fijner dan een paar dagen weg in een hotel? Even de drukte van het dagelijks leven ontvluchten en volledig relaxen. Kom helemaal tot rust met het wellness arrangement van Hotel Haarhuis. 

City Break arrangement - Pathé Arnhem - Hotel Haarhuis.jpg

CITY BREAK ARRANGEMENT

Ben jij toe aan even een nieuwe omgeving en wil jij genieten met een luxe ontbijt in een creatieve ambiance? Ontdek dan samen het centrum van Arnhem en laat je ’s avonds verrassen met onze City Break!

HH (33).jpg

kies uw arrangement 


Het City Break arrangement is het ideale hotelarrangement voor een unieke citytrip of weekendje weg naar Arnhem. Daarnaast is het Herfst Arrangement het perfecte uitje voor het najaar! Wacht niet langer en maak uw bezoek naar hét boutique hotel van Arnhem  onvergetelijk en boek een van de hotelarrangementen via onze website. Wij zien u graag verschijnen en maken er graag samen met u een bijzonder weekend van.

benieuwd naar wat er voor u mogelijk is?


Wilt u graag een arrangement boeken, maar staat het hotelarrangement van uw keuze er niet bij? Niet getreurd wij denken graag met u mee over een invulling die beter bij uw wensen aansluit. 

Bij Hotel Haarhuis helpen wij u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of direct via 026-4427441.