a complete visit 
to hotel haarhuis - hotelarrangementen arnhem


Met zorg samengestelde hotelarrangementen om uw bezoek aan Hotel Haarhuis in Arnhem compleet te maken. Maak uw verblijf extra speciaal met een diner in ons sfeervolle restaurant Perron 5 of op onze eigen zonnige rooftopbar BLOU, een High Tea vol zoete lekkernijen of maak gebruik van ons fiets- en e-chopper verhuur om Arnhem op een andere manier te ontdekken. De hotelarrangementen zijn gevarieerd en dus perfect voor verschillende reisgezelschappen.

City Break arrangement - Pathé Arnhem - Hotel Haarhuis.jpg

CITY BREAK ARRANGEMENT

Helemaal klaar met het Bingwatchen van series & thuis bankhangen? Samen er eindelijk weer eens op uit? Tijd voor een City Break in de bruisende stad Arnhem! 

Dineren - Hotel Haarhuis (header).jpg

Discover The House of Heritage arrangement

Geniet van een heerlijk nachtje weg in Arnhem. Laat u in de watten leggen tijdens een verblijf bij Hotel Haarhuis!

sweet-tea.jpg

HIGH TEA ARRANGEMENT

Ontspan en geniet van elkaar’s gezelschap met het High Tea Arrangement!

kies uw arrangement 


Het Discover The House of Heritage arrangement is het ideale hotelarrangement voor een unieke citytrip naar Arnhem. Daarnaast is het High Tea arrangement het perfecte uitje voor een vriendinnendag of voor een uniek moeder-dochter moment! Wacht niet langer en maak uw bezoek naar hét boutique hotel van Arnhem  onvergetelijk en boek een van de hotelarrangementen via onze website. Wij zien u graag verschijnen en maken er graag samen met u een bijzonder weekend van.

benieuwd naar wat er voor u mogelijk is?


Wilt u graag een arrangement boeken, maar staat het hotelarrangement van uw keuze er niet bij? Niet getreurd wij denken graag met u mee over een invulling die beter bij uw wensen aansluit. 

Bij Hotel Haarhuis helpen wij u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of direct via 026-4427441.