BEDRIJFSUITJE organiseren?

Bent u op zoek naar een locatie voor leuke bedrijfsuitjes in Arnhem? Kijk dan niet verder en laat ons helpen om het perfecte bedrijfsuitje met u te organiseren. Hotel Haarhuis heeft plek voor u en uw team. En door onze samenwerking met ervaren lokale partners voorzien wij uw team van een onvergetelijke ervaring! 

Bedrijfsuitje - Hotel Haarhuis.jpg
Bedrijfsuitje - Hotel Haarhuis (2).jpg

EEN BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN IN HOTEL HAARHUIS arnhem

Arnhem ontdekken doet u het beste vanuit ons hotel. Door onze centrale ligging kunt u alle kanten uit met uw team. U kunt bij ons terecht voor een leerzame training, uitgebreide borrel, luxe lunch of een heerlijk diner. Daarbij heeft u de keuze uit onze vier restaurants:

Restaurant Locals

In ons restaurant Locals stapt u in de groene oase waar we onze specialisatie in lokale groenten op kwalitatief hoog niveau serveren. Ontdek onze eigen Vertical Farm waar we de pure en verse ingrediënten vandaan halen.

 

Rooftop Bar BLOU

Onder het genot van uw favoriete drankje laat u zich verrassen door het fenomenale uitzicht over de binnenstad van Arnhem. Het is de ideale plek om als team te ontladen en te eten van rijkelijk gevulde platters. Hier worden vrolijkheid en gezelligheid naar nieuwe hoogtes gebracht.

 

HOEK Koffie & Patisserie

Het leuke bedrijfsuitje beginnen met een goede bak koffie? Neem dan een kijkje in onze koffiebar. Klets hier gezellig bij met collega’s en laat onze zoete lekkernijen je verwennen. Koffiebar HOEK is ook de ideale hotspot voor een High Tea.

 

Wijnkelder & whiskey bar The Storage

Uw personeelsuitje met een knaller afsluiten? Dan is onze wijnkelder & whiskybar een aanrader! Tap een exclusieve wijn uit één van de vele wijnvaten en proef verschillende whisky’s. Deze executive lounge leent zich perfect voor feesten en partijen.

BLOU Rooftop Bar  - Hotel Haarhuis (upperdeck).jpg

BEDRIJFSUITJES ORGANISEREN IN ARNHEM

Maar er is meer… Naast ons hotel zijn er nog genoeg dingen te doen in Arnhem. Allereerst is het belangrijk om goed na te denken over wat u met uw collega’s wilt gaan ondernemen. Bent u op zoek naar culturele ontspanning in het centrum of gaat uw team graag een sportieve uitdaging aan? Wat u ook in gedachten heeft, er is geen gebrek aan leuke bedrijfsuitjes in Arnhem. 

Bedrijfsuitje - Hotel Haarhuis (2).jpg

Uw bedrijfsuitje bij Hotel Haarhuis?

Wij organiseren uw bedrijfsuitje voor en met u. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande knop. Voor overige vragen staat ons Meeting & Events team u ook graag telefonisch te woord via 026-4427441.