THE HOUSE LOUNGE

 

In onze House Lounge kunt u heerlijk ontspannen na een dag eropuit te zijn geweest in Arnhem of na een lange werkdag. Neem plaats in één van de heerlijke loungebanken met de laatste krant of kijk uw favoriete programma op de televisie onder het genot van een hapje en drankje.

Ons team staat voor u klaar. In the House Lounge kunt u genieten van een versgezet kopje koffie met een zoete lekkernij van onze koffiebar HOEK of van een glas wijn of bier met één van onze platters voor de gezellige borrel. U zult zich al snel thuis voelen! 

Houselounge Hotel Haarhuis.jpg

E-chopper

 

Verken de omgeving van Arnhem per E-chopper!

De E-chopper neemt u mee naar prachtige plekken in Arnhem. Rij langs de uiterwaarden van de rivier de Rijn. Of tour door de groene parken en tuinen, zoals park Sonsbeek of park Zypendaal. Tijdens uw tour kunt u genieten van al het moois dat Arnhem te bieden heeft, zonder stankoverlast of lawaai.

Vraag ons receptie team voor de mogelijkheden van het huren van een E-chopper.

E-chopper tour.jpg

Fitness

 

Blijf fit tijdens uw verblijf! 

Tijdens uw verblijf naast genieten, ook aan uw conditie werken? Hotel Haarhuis beschikt op de begane grond over een fitness met de modernste fitness apparatuur. Denk hierbij aan een loopband, crosstrainer, leggpress, upper- en lower body unit en ligfiets. Ook zijn er fitness accessoires aanwezig zoals fitnessballen, ligmatjes en gewichten. De fitness is 7 dagen per week geopend en beschikt over daglicht en airco. 

Geniet van de omgeving van Arnhem Centrum terwijl u werkt aan uw conditie.

Fitness Hotel Haarhuis.jpg

Fiets HUREN IN ARNHEM

 

Tijdens uw verblijf de omgeving van Arnhem per fiets verkennen?

Bij Hotel Haarhuis heeft u de mogelijkheid om een fiets voor één of meerdere dagen te huren. Ons hotel beschikt over Cortina damesfietsen met 3 versnellingen. Deze mooie stadsfietsen zijn geleverd en worden onderhouden door Mountainbike Experience Arnhem. Reserveer uw fiets eenvoudig en snel bij de receptie van Hotel Haarhuis.

Fietsverhuur - Hotel Haarhuis.jpg

The Dandy Fox Barbershop


Naast ons restaurant LOCALS kunt u de barbershop The Dandy Fox vinden. Een gezellige barbershop waar uw kapsel tot in de puntjes verzorgd wordt en waar u ondertussen kunt u genieten van een drankje, muziek en eventueel een potje pool. Reserveer uw knipbeurt eenvoudig en snel via onze receptie. 

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 – 20.00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Barbershop - Hotel Haarhuis.jpg

WANT SOME EXTRA INFORMATION
ABOUT OUR FACILITIES?


Voor vragen over onze faciliteiten en kamers kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 026-4427441. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en helpt u graag bij het plannen van uw weekendje weg in Arnhem!