TIME TO RELAX

 

Graag heten wij u welkom in de City Spa by Hotel Haarhuis. Een luxe wellness met saunafaciliteiten en mogelijkheden voor een wellnessbehandeling. De City Spa is dagelijks geopend van 9:00 tot 22:00 uur.

In de City Spa kunt u ontsnappen uit de alledaagse sleur en volledig ontspannen. Onze wellness bestaat uit een Finse sauna, infraroodsauna, douches, kleedkamer en kluisjes. Om uw wellness bezoek compleet te maken is er ook de mogelijkheid om een verzorgende- of ontspannende wellness behandeling te boeken. Een behandeling dient van te voren gereserveerd te worden.

In de wellness zijn er twee type sauna’s aanwezig:

Finse sauna
De Finse sauna (traditionele sauna) heeft een temperatuur van 90 graden Celcius. In de Finse sauna begint u snel te zweten door de hoge temperatuur. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd en de hartprestatie verhoogd. Even helemaal niets, alleen maar genieten!

Infraroodsauna
In de infraroodsauna wordt u verwarmd door infrarood straling. De infraroodsauna is veel milder dan een Finse sauna. De straling van de infraroodlampen dringen diep door in de huid, waardoor uw spieren verwarmd worden. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en de bloedsomloop gestimuleerd. 

City Spa by Haarhuis.jpg
City Spa by Haarhuis (2).jpg
City Spa by Haarhuis (1).jpg

BEHANDELINGEN

 

Haal alles uit uw wellness bezoek!

In samenwerking met Mariëlle Constancia bieden wij verschillende beautybehandelingen aan. Wilt u uw wellness bezoek compleet maken? Boek dan een verzorgde- of ontspannende wellnessbehandeling. Een behandeling dient van te voren gereserveerd te worden. 

City Spa - Behandeling.jpg
City Spa - Hotel Haarhuis treatments.jpg

wellness bezoek

 

Even de dagelijkse sleur vergeten en zin om volledig te ontspannen?

U kunt uw wellness bezoek ter plekke in het hotel regelen. Massages moeten echter wel van tevoren gereserveerd worden via de mail, het reserveringsformulier of telefonisch contact.

Op uw kamer vindt u een badjas en slippers die u mee kan nemen naar de welness. 

Het is verplicht om badkleding te dragen in de wellness!

City Spa - Sauna.jpg

WANT SOME EXTRA INFORMATION
ABOUT OUR CITY SPA?


Voor vragen over onze wellness kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 026-4427441. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en helpt u graag bij het plannen van uw weekendje weg in Arnhem!