LOCALS

 

Stap binnen in de groene oase van restaurant LOCALS. Restaurant LOCALS  staat voor lokale producten en mensen. Hier geniet u van gerechten van kwalitatief hoog niveau, waarbij groenten de hoofdrol spelen. Met een eigen Vertical Farm en lokaal ingekochte producten proeft u het beste van Nederlandse bodem! Ga mee op een culinaire reis en laat u verrassen door de mooie gerechten. Bij LOCALS bent u dagelijks welkom voor ontbijt, lunch, diner en voor een borrel.

Gezien de enorme belangstelling voor restaurant LOCALS adviseren wij u om voorafgaand aan uw verblijf in ons hotel een plekje te reserveren

Hotel Haarhuis grand opening LOCALS.jpg

THE STORAGE

 

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van Hotel Haarhuis; the Storage. The Storage is een gezellige wijnkelder & whisky bar gelegen in de kelder van het hotel. Deze bar is geopend tijdens evenementen en is af te huren voor feesten en partijen.

The Storage.jpg

HOEK KOFFIE & PATISSERIE

 

HOEK Koffie & Patisserie is de plek om met een heerlijke, vers gebrande Bocca koffie te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Deze gezellige koffiebar is dagelijks geopend. Kom samen, geniet en ontmoet, terwijl onze baristas de beste koffie serveren.

Zin in iets zoets? HOEK heeft de lekkerste macarons, nougat, chocobars en taartjes!

sleep-dine-arrangement.jpg

BLOU rooftop bar

 

Geniet van een heerlijke drankje & hapje en laat u verrassen door het fenomenale uitzicht over de binnenstad van Arnhem.

BLOU Rooftop Bar is gelegen op de 5e etage van Hotel Haarhuis. Om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht is onze rooftop bar niet overdekt. Bij slechte weersomstandigheden kan het zijn dat de Rooftop bar gesloten is.

Gezien de enorme belangstelling voor onze rooftop bar adviseren wij u om voorafgaand aan uw verblijf in ons hotel een plekje te reserveren

Vergeet niet, voordat u de rooftop bar verlaat, een bezoekje te brengen aan de toilet experience van BLOU; the Roofdrop!

BLOU Rooftop Bar (2).jpg