PERRON 5

 

Stap binnen in de groene oase van restaurant Perron 5. Ons sfeervol restaurant, Perron 5, serveert diverse lokale gerechten met verse en eerlijke producten op een moderne wijze. Ons culinaire team staat klaar om de heerlijkste creaties voor u te bereiden.

In restaurant Perron 5 bent u dagelijks welkom voor ontbijt, lunch en diner.

Overdag gezellig bijkletsen onder het genot van een proeverij? Probeer dan onze High Tea!

perron-5.jpg

THE STORAGE

 

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van Hotel Haarhuis; the Storage. The Storage is een gezellige wijnkelder & whisky bar gelegen in de kelder van het hotel. Deze bar is geopend tijdens evenementen en is af te huren voor feesten en partijen.

The Storage.jpg

HOEK KOFFIE & PATISSERIE

 

HOEK Koffie & Patisserie is de plek om met een heerlijke, vers gebrande Bocca koffie te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Deze gezellige koffiebar is dagelijks geopend. Kom samen, geniet en ontmoet, terwijl onze baristas de beste koffie serveren.

Zin in iets zoets? HOEK heeft de lekkerste macarons, nougat, chocobars en taartjes!

sleep-dine-arrangement.jpg

BLOU rooftop bar

 

Geniet van een heerlijke drankje & hapje en laat u verrassen door het fenomenale uitzicht over de binnenstad van Arnhem.

BLOU Rooftop Bar is gelegen op de 5e etage van Hotel Haarhuis. Om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht is onze rooftop bar niet overdekt. Bij slechte weersomstandigheden kan het zijn dat de Rooftop bar gesloten is.

Wegens succes is van te voren reserveren voor onze rooftop bar noodzakelijk.

Vergeet niet, voordat u de rooftop bar verlaat, een bezoekje te brengen aan de toilet experience van BLOU; the Roofdrop!

BLOU Rooftop Bar (2).jpg