Selecteer een datum!
Correct!
Selecteer een datum!
Correct!
Correct!
Correct!

FIND THE PERFECT 
ROOM IN THE HOUSE 
OF HERITAGE

 

Hotel Haarhuis beschikt over een grote diversiteit aan kamers. Tussen de 127 comfortabele hotelkamers zit altijd een kamer die aansluit bij uw wensen. Volledig in de watten worden gelegd of  ontspannen in een kamer met een sauna en/of groot (bubbel)bad? Dan adviseren wij u een verblijf in één van onze luxe kamers, zoals de loft, Design Suite of de Velvet wellness king room.

design-suite.jpg

Faciliteiten tijdens uw verblijf in Arnhem


Tijdens uw verblijf in ons hotel in Arnhem kunt u gebruik maken van alle faciliteiten. Naast 127 hotelkamers, een lounge, restaurant, wijnkelder, koffie- en rooftop bar beschikt Hotel Haarhuis over fiets- & e-chopper verhuur, een fitness en het mooiste toilet van Nederland! 

Start uw morgen met een heerlijke workout in de fitness, stap in de middag op de fiets of een e-chopper en maak een Arnhemse stadstour of stap binnen bij onze buren de Dandy Fox Barbershop voor een knipbeurt. Alles wat u nodig heeft voor een luxe overnachting in Arnhem centrum. 

Discover Arnhem - Hotel Haarhuis.jpg

MORE THAN WELCOME TO 
ENJOY YOUR STAY

 

U kunt uw verblijf gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 026-4427441.