ONTDEK DE KRACHT VAN GROEN VERGADEREN  

Hotel Haarhuis lanceert campagne ‘’MEET IN GREEN’’

 

Arnhem, 24 mei 2023 – Na een complete renovatie en een grande opening in maart dit jaar, lanceert Hotel Haarhuis haar ‘’MEET IN GREEN’’ campagne om zakelijke bezoekers te laten zien dat een succesvolle bijeenkomst met een kleine voetafdruk erg goed mogelijk is. Zakelijke gasten helpen zelfs mee aan de opbouw van een nieuw bos, door de samenwerking van het hotel met ‘’Trees for All’’. Bij iedere 10 deelnemers van een boeking plant het hotel een boom. 

De teller van het aantal smaakvolle zakelijke ruimtes staat na de verbouwing op elf. De vijf Promenadezalen zijn net opgeleverd en bieden ruimte aan ruim 400 gasten. De ruimtes zijn voorzien van de meest actuele moderne technologie, zoals automatische beamers en airco.  Daarnaast kunnen zakelijke gasten terecht in de groene boardrooms of moderne lofts. Zowel kleine gezelschappen of grote groepen kunnen hun hart ophalen in het hotel. Door de centrale ligging naast het treinstation, is de locatie op een duurzame manier te bereiken met de trein. Arnhem is perfect te bereiken met NS Intercity's vanuit alle windstreken van het land, en is ook aangesloten op het internationale ICE netwerk. "We zien dat dit voor internationale gasten steeds meer een voorwaarde wordt , om niet te hoeven vliegen”, aldus Wouter Dekker, General Manager van het hotel.  

 

Green Key Gold  
Hotel Haarhuis haalde recent de Green Key Gold Certificering, het hoogst haalbare niveau waarbij het hotel zich maximaal inzet het milieu te sparen. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Steeds meer gasten van bedrijven waarderen ook de centrale ligging tegenover het internationale treinstation, waardoor het gemakkelijk is een duurzame keuze voor hun reis te maken. 

 

Meet in Green 
In het interieur van het hotel is al heel veel groen terug te vinden door bijvoorbeeld de groene inrichting in het restaurant Locals. Samenkomen midden in het centrum van Arnhem, maar toch, onder andere door de vertical farm, volledig in een oase van groen. In de kassen worden eigen groenten en kruiden verbouwd voor het inpandige restaurant Locals. Vertical Farming is het kweken van voedsel in gestapelde kweeklagen, in een volledig gecontroleerde omgeving. Tijdens een meeting of vergadering genieten gasten dan ook grotendeels van vegetarische items in dit arrangement.  

Daarnaast streeft het hotel er naar om een groenere en meer verantwoorde manier van vergaderen te faciliteren. De zakelijke gast die kiest voor groen vergaderen bij het hotel, helpt nog eens een stap verder mee aan een groene wereld. Voor iedere 10 zakelijke deelnemers wordt er een boom geplant via de organisatie ‘’Trees for all’’. Zo helpen zakelijke gasten door middel van hun bijeenkomsten dus mee aan het opbouwen van een nieuw bos.  

 

HH (1).jpg

MORE THEN WELCOME TO 
ENJOY YOUR STAY

 

U kunt uw overnachting gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 026-4427441.