Rooftopbar Blou komende periode als private event locatie te huur

 

“Omdat de aanvragen voor privé-evenementen toenemen en wij hier volledig op willen focussen, hebben wij ervoor gekozen om BLOU de komende maanden alleen te openen voor privé-evenementen.”geeft Wouter Dekker, General Manager van Hotel Haarhuis aan. Dit betekent dus ook dat rooftopbar BLOU, de komende maanden niet toegankelijk zal zijn voor onze hotelgasten en publiek van buitenaf met uitzondering van een aantal losse events, die via de socials nog gecommuniceerd gaan worden. 

 

Eerste JA-Woord op BLOU
‘Afgelopen vrijdag is het allereerste jawoord op BLOU uitgesproken. ‘Dat we een prima locatie zijn voor een trouwfeest wisten we al, maar dat we daadwerkelijk de plek zijn, waar men dan ook het ja-woord aan elkaar geeft, is iets nieuws.’ aldus Dekker. Deze trend past wel in wat het team in Haarhuis steeds meer signaleert; Mensen zoeken in private events naar op maat gemaakt en uniek. Trouwen ‘boven’ Arnhem met een uitzicht over de stad past hier natuurlijk wel bij. ‘Het was een fantastisch feest en helemaal bijzonder, omdat onze gasten niet wisten, dat we gingen trouwen’ aldus het bruidspaar. Het team in Haarhuis is enorm trots dat de rooftopbar aangeboden kan worden voor zulke speciale gelegenheden. 

 

All seasons terras
BLOU heeft een flinke transformatie doorstaan. Van open dakterras naar all-season terras. Om het hele jaar door te kunnen genieten zijn er glazen wanden aan de zijkanten van het terras geplaatst. Op deze manier blijf je uiteraard genieten van het fantastische uitzicht én blijf je uit de wind. Daarnaast zorgen de heaters ervoor dat ieder plekje van het terras verwarmd kan worden, hetgeen zorgt voor het knusse gevoel. Dit maakt BLOU ook in het najaar een geschikte locatie voor private events. ‘Onze vaste bezoekers vergeten we echter niet, want we hebben nog wel enkele toffe events voor hen in gedachte onder andere met Oud & Nieuw, waarover snel meer. ‘aldus Dekker

HH (1).jpg

MORE THEN WELCOME TO 
ENJOY YOUR STAY

 

U kunt uw overnachting gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 026-4427441.