HOTEL HAARHUIS heropent als eerste 5-sterren hotel van arnhem

 

Arnhem, 9 maart 2023 Op donderdag 9 maart vierde de ‘grande dame van Arnhem’, het meer dan honderd jaar oude Hotel Haarhuis, dat het na jaren van verbouwen en vernieuwen (her-)opent als eerste en enige 5 sterren hotel van Arnhem.

Trots overheerst bij de complete équipe van Hotel Haarhuis na de afronding van de ingrijpende metamorfose. “En daar zit ook onze kracht”, zegt hoteldirecteur Wouter Dekker van het hotel. “De transitie van Hotel Haarhuis naar het bijzondere hotel dat het geworden is, is 100% een teamprestatie.”

 

HH (1).jpg

5-sterren ‘House of Heritage’


De roemruchte erfenis van warme hospitality heeft Hotel Haarhuis samengevat in de alomvattende ondertitel House of Heritage. Het staat voor de wijze waarop het erfgoed bewaard blijft en in een aansprekend ontwerp wordt doorgegeven aan de nieuwe generatie gasten. Zij kunnen genieten van een veelheid aan faciliteiten en hoeven voor een totaalbeleving het hotel eigenlijk niet te verlaten.


In Hotel Haarhuis wordt design welhaast verheven tot kunst wanneer je The Royal Loft, de hippe Signature Suites, de City Spa op de 4de verdieping met prachtig uitzicht over Arnhem vanuit de sauna’s of het award winnende toilet - gebouwd in een liftschacht met glazen vloer op 18 meter hoogte - aanschouwt.

HH (8).jpg

Zakelijke luxe en duurzaamheid


Hotel Haarhuis richt zich op de verwende levensgenieter, maar ook de zakelijke gast ontbreekt het aan niets. De Grand Opening is tevens de ingebruikname van de smaakvol vernieuwde Promenadezalen, waarin feesten, vergaderingen en evenementen tot 500 personen gehouden kunnen worden. Vorig jaar opende in de wijnkelder nog een eventzaal, The Storage genaamd, volledig aangekleed met oude wijnvaten en de originele vloertegels.


“Je kunt op vele plaatsen in de wijde regio evenementen organiseren. Wij geloven echter dat we ons werkelijk onderscheiden door de combinatie van een unieke sfeer, persoonlijke service, de aansprekende concepten en de hoge kwaliteit”, aldus Wouter Dekker. Hotel Haarhuis haalde recent de Green Key Gold, het hoogst haalbare niveau waarbij het hotel zich maximaal inzet het milieu te sparen. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Steeds meer gasten van bedrijven waarderen ook de centrale ligging tegenover het internationale treinstation, waardoor het gemakkelijk is een duurzame keuze voor hun reis te maken.

WhatsApp Image 2023-03-08 at 09.43.18 (2).jpeg

MORE THEN WELCOME TO 
ENJOY YOUR STAY

 

U kunt uw overnachting gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 026-4427441.