OVERNACHTEN IN HAARHUIS & BEPAAL ZELF DE PRIJS

 

Arnhem, 14 januari 2022 –  Vanaf maandag 17 januari kunnen inwoners van Arnhem al kennis maken met de keuken van de nieuwste aanwinst van de stad! LOCALS Arnhem introduceert vandaag de Pre-opening LOCALS Experience!

Restaurant LOCALS opende haar deuren op 10 december op de plek waar voorheen restaurant Perron 5 (in Hotel Haarhuis) was gevestigd. LOCALS Arnhem staat voor lokale producten én mensen. De keukenploeg gaat hier voor gerechten van kwalitatief hoog niveau, waarbij groenten de hoofdrol spelen. Met een eigen Vertical Farm (kas) en lokaal ingekochte producten presenteren ze het beste van Nederlandse bodem, maar dan wel verrassend, verantwoord én culinair bereid. De Nederlandse producten komen niet van ver. In samenwerking met het bedrijf Vegger uit Ede heeft het restaurant een eigen Vertical Farm gebouwd waarin de groenten en kruiden worden verbouwd.

Lockdown
Al kort na de opening van het restaurant kondigde de overheid een lockdown aan en kon het restaurant alweer tijdelijk haar deuren sluiten. Vanwege de verlenging van de lockdown en de grote interesse vanuit de Arnhemse inwoners voor het nieuwe culinaire concept, komt LOCALS Arnhem met een ludieke actie. In samenwerking met Hotel Haarhuis biedt het restaurant een Pre-opening Experience.

Blok LOCALS 2.jpg

Diner & overnachting en bepaal zelf de prijs voor de kamer
Vanaf zaterdag 15 januari kunnen inwoners van Arnhem via LOCALS de Pre-opening Experience boeken voor de periode 17 t/m 23 januari 2022. Deze ervaring bestaat uit een mooi 3-gangenmenu, uitgeserveerd in een luxe hotelkamer van Hotel Haarhuis voor €37,50 p.p. Maar dat is nog niet alles: Na het diner begint de hotel-experience. De gast brengt de nacht door op dezelfde kamer waar men heeft gedineerd en kan de volgende ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt. Voor de overnachting inclusief ontbijt kiest de gast zelf het bedrag dat men ervoor wil betalen.  

“De lockdown heeft een enorme impact op de samenleving. Iedereen snakt naar verlichting en ontspanning. Met de Pre-opening Experience laten wij de Arnhemse bevolking op een ludieke wijze en coronaproof kennis maken met de keuken van ons nieuwe restaurant. Daarnaast bieden we ze ook een kijkje in het vernieuwde Hotel Haarhuis. Tijdens hun verblijf kunnen ze ervaren hoe het is om in hun eigen stad te overnachten. Wat men voor het overnachtingsgedeelte en het ontbijt betaalt mag iedereen dus helemaal zelf bepalen”, vertelt Wouter Dekker, General Manager Hotel Haarhuis.

De enige vereiste om deel te nemen is dat men kan aantonen inwoner te zijn van de stad Arnhem. Per nacht is het aantal kamers dat voor deze actie is gereserveerd beperkt. Boeken kan via de website van restaurant LOCALS voor maximaal 2 personen per boeking.

LOCALS Arnhem - new concept (4).jpg

MORE THEN WELCOME TO 
ENJOY YOUR STAY

 

U kunt uw overnachting gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 026-4427441.