PRIVATE DINNER SERVICE

 

Arnhem, 21 oktober 2020 – Vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober bieden Hotel Haarhuis en restaurant ’t Amusement een speciale COVID-proof diner beleving aan in de hotelkamers van het centraal gelegen hotel; Private Dinner Service!

Afgelopen dinsdag was er de persconferentie met het bericht dat de horeca voor minstens 4 weken de deuren moesten sluiten. De aangescherpte maatregelen vanuit de overheid gelden voor alle restaurant in Nederland, maar niet voor hotels. Estée Strooker: “Nadat ik het nieuws hoorde heb ik niet lang bij de pakken neergezeten, maar hebben we direct een Amusement Thuis service gelanceerd. We missen we het natuurlijk wel om mensen echt een avond uit te bezorgen. Gelukkig kent Arnhem veel creatieve ondernemers en worden er in deze tijd samenwerkingen geboren die anders misschien helemaal niet tot stand waren gekomen. Toch ligt een samenwerking met het Haarhuis voor de hand. Beide bedrijven liggen op een steenworp afstand van elkaar. En hier kan men op een veilige manier toch een avond uit ervaren. Wouter Dekker (General Manager van Hotel Haarhuis) vult aan: Deze tijd biedt ook kansen. Natuurlijk heeft onze branche het zwaar, ook wij hebben wij nu meer kamers beschikbaar omdat we internationaal en zakelijk publiek missen. Juist daarom moet je creatiever zijn voor de Leisure markt. Wij denken hiermee een uniek beleving te kunnen bieden voor gasten, die de komende weken toch even willen ontsnappen aan de realiteit, maar wel verantwoord en veilig.”

Diner Estée Strooker - Hotel Haarhuis (2).jpg

MORE THEN WELCOME TO 
ENJOY YOUR STAY

 

U kunt uw overnachting gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 026-4427441.