Selecteer een datum!
Correct!
Selecteer een datum!
Correct!
Correct!
Correct!

Vier het feestseizoen in stijl: nieuwjaarsborrel of kerstborrel in Arnhem

Met de feestelijke gloed van de naderende feestdagen, is het tijd om het jaar in stijl af te sluiten met uw team. Er is geen betere plek om dit te doen dan in de betoverende omgeving van Arnhem, en specifiek in de unieke wijnkelder & whisky bar genaamd The Storage bij Hotel Haarhuis. Deze ondergrondse locatie is doordrenkt van geschiedenis en karakter, met authentieke wijnvaten die een sfeer van elegantie en gezelligheid creëren. Hier kunt u zelf uw wijn tappen, wat een gevoel van samenzijn benadrukt aan uw viering. Ons toegewijde Meetings & Events team staat klaar om u te begeleiden bij het creëren van uw perfecte kerst- of nieuwjaarsevent in hartje Arnhem.

De mogelijkheden voor een kerst- of nieuwjaarsborrel in Arnhem

De mogelijkheden voor een feestelijk nieuwjaarsfeest of een feestelijke kerstborrel zijn eindeloos. Of u nu op zoek bent naar een informele kerstborrel, een verfijnd diner met aansluitende borrel, of een uitbundige feestavond met activiteiten zoals een pubquiz, silent disco, livemuziek en een wijnproeverij; Hotel Haarhuis biedt u een scala aan opties om uit te kiezen.

Wijnkelder the Storage - wijnvaten.jpg

Een kerstborrel suggestie

 

Wij begrijpen dat het afsluiten van een jaar met uw team een memorabele gebeurtenis moet zijn. Daarom stellen we een speciaal programma samen dat perfect aansluit bij deze gedachte en uw budget. Onze suggestie voor een kerstborrel in Arnhem ziet er als volgt uit:

Betoverend kerstevent programma

  • SANTA IS COMING Bij aankomst begroet niemand minder dan de Kerstman zelf u en uw team, compleet met een fotomoment in onze fotobooth.
  • CHEERS De viering begint in de ondergrondse wijnkelder The Storage, waar we u welkom heten met sprankelende bubbels en smakelijke huisgemaakte oliebollen.
  • WHAT'S ON THE MENU? Geniet van een weelderig 5-gangen walking dinner, vergezeld van zorgvuldig geselecteerde dranken die perfect samengaan met elke gang.
  • LET'S DANCE Laat de kersttunes van onze getalenteerde DJ u in de feeststemming brengen terwijl u de dansvloer betreedt.
  • SHOWTIME De avond bereikt zijn hoogtepunt met een spannende pubquiz. Wie weet het grootste aantal goede antwoorden te geven en wint deze memorabele pubquiz?
  • ALL I WANT FOR CHRISTMAS.... Laat uw wensen achter in onze wensboom en verwen uw team met lokale kerstpakketten als een blijvende herinnering aan deze speciale avond.

Dit programma is enkel een voorbeeld van hoe uw kerstevent samengesteld kan worden. Dit programma kan ingekort, maar ook uitgebreid worden. Wij denken graag met u mee en stellen graag een arrangement op maat voor uw op. Vul het formulier in en wij sturen u graag vrijblijvend meer informatie toe. 

Wijnkelder the Storage - DJ.jpg
Wijnkelder the Storage - Kerstevent - oliebollen.jpg
Wijnkelder the Storage - Kerstevent - Photobooth.jpg

Reserveer nu uw kerst- of nieuwjaarsborrel in Arnhem

Ons voorgestelde programma is slechts een uitgangspunt. We zijn er om aan uw wensen te voldoen en passen het programma graag aan uw specifieke voorkeuren aan. Of u nu een kortere versie wenst of juist extra elementen wilt toevoegen; ons team staat klaar om samen met u een op maat gemaakt arrangement te creëren dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Aarzel niet om het formulier in te vullen en vrijblijvend meer informatie aan te vragen. Wij kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke kerst- of nieuwjaarsborrel in Arnhem te creëren die uw team nog lang zal herinneren.

Wijnkelder the Storage - Kerstevent - oliebollen.jpg