Kerst- of nieuwjaarsborrel in arnhem


De feestdagen staan weer voor de deur! Een mooi moment om het jaar feestelijk af te sluiten met uw team. Ontdek wijnkelder & whisky bar The Storage bij Hotel Haarhuis. Een unieke ondergrondse locatie met authentieke wijnvaten waar u zelf wijn kan tappen! Ons Meetings & Events team helpt u graag verder bij het samenstellen van uw Kerstevent. Dit kan een eenvoudige borrel, een borrel inclusief diner of een uitgebreide feestavond met o.a. pubquiz, silent disco of live muziek en wijnproeverij zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ter inspiratie hebben wij onderstaand programma voor u samengesteld. 

Wijnkelder the Storage - wijnvaten.jpg

KERSTEVENT SUGGESTIE

 

Het afsluiten van het jaar met uw team wilt u natuurlijk op een unieke manier doen! Bij Hotel Haarhuis denken wij graag met u mee over een geschikt programma passend bij uw budget. Onze suggestie voor uw kerstevent ziet er als volgt uit:

Programma

  • SANTA IS COMING Welkom met Kerstman incl. foto in photobooth
  • CHEERS Ontvangst in wijnkelder The Storage met bubbel en huisgemaakte oliebollen
  • WHAT'S ON THE MENU? 5-gangen walking dinner met bijpassend drankenarrangement
  • LET'S DANCE Voetjes van de vloer met de beste kersttunes van de DJ
  • SHOWTIME Afsluitende pubquiz
  • ALL I WANT FOR CHRISTMAS.... Laat jouw kerstwens achter in de wensboom en verwen uw team met een lokaal kerstpakket

Dit programma is enkel een voorbeeld van hoe uw kerstevent samengesteld kan worden. Dit programma kan ingekort, maar ook uitgebreid worden. Wij denken graag met u mee en stellen graag een arrangement op maat voor uw op. Vul het formulier in en wij sturen u graag vrijblijvend meer informatie toe. 

Wijnkelder the Storage - DJ.jpg
Wijnkelder the Storage - Kerstevent - oliebollen.jpg
Wijnkelder the Storage - Kerstevent - Photobooth.jpg