Boek Een Kamer

Beste Prijs Garantie

Eten en Drinken

Wij heten u graag welkom in een van onze eet- en drink gelegenheden.

Kom in een warme omgeving genieten van een vers gezet kopje koffie in The House Lounge, bestel een lekkere lunch, diner of gezellige High Tea/Wine/Beer bij Perron 5! Of beleef het prachtige uitzicht onder het genot van een cocktail en een luxe borrelplank bij BLOU Rooftop Bar.

Sweets & Frozen Yoghurt Bar - NEW

Maak kennis met onze recent geopende Sweets & Frozen Yoghurt bar!

  • Kies een van onze smaken
  • Kies uw toppings
  • Geniet van uw customized frozen yoghurt!

Wist u dat wij ook verse stroopwafels met toppings hebben?

The House Lounge

Even lekker ontspannen?

Neem plaats in een van onze heerlijke loungebanken en droom weg bij de koffiearoma van een vers gezette Cappuccino of Ristretto. Geniet van een wijntje of bestel één van onze platters voor de gezellige borrel.

Bekijk menu

BLOU Rooftop bar

Geniet van een heerlijke drankje & hapje en laat u verrassen door het fenomenale uitzicht over de binnenstad van Arnhem.

BLOU Rooftop Bar is gelegen op de 5e etage van Hotel Haarhuis. Om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht is onze rooftop bar niet overdekt. Bij slechte weersomstandigheden kan het zijn dat de Rooftop bar gesloten is.

Wegens succes is reserveren voor onze rooftop bar noodzakelijk. U kunt hieronder een reservering maken.

Bekijk onze kaart hier

Reserveren

BLOU toilet experience

Ben je klaar voor de ultieme toilet ervaring?

Ontdek het gaafste toilet van Nederland bij onze nieuwe rooftop bar BLOU, op een hoogte van maar liefst 18 meter. Druk op de knop voor de “ultimate experience” en laat je wegblazen door spectaculaire lichteffecten.

Bekijk & reserveer

Perron 5

In de keuken van Perron 5 draait alles om vers en puur!

De gerechten worden bereid met huisgemaakte ingrediënten & streekproducten en op creatieve wijze geserveerd. Van een kastje vol zoetigheid bij de High Tea tot een geitenkaas salade die allesbehalve klassiek te noemen is! Puur Arnhems, dat is wat u terug zal vinden bij Perron 5. Zo worden de sauzen, “from scratch” huisgemaakt, de pasta vers handgedraaid en de zalm huisgerookt! Daarnaast komt het vlees uit de eigen rijpingskast voor de ultieme smaak.

Perron 5 biedt plaats aan 150 gasten en is maandag t/m zaterdag geopend van 07:00 tot 22:00 uur en zondag van 08:00 tot 21:00 uur.

Bekijk menu