Boek Een Kamer

Beste Prijs Garantie

Groepen lunch & diner

Wilt u een koffietafel, groepen lunch of diner organiseren? Dan bent u bij Hotel Haarhuis aan het juiste adres!

Ons restaurant Perron 5 is de ideale locatie voor een koffietafel, groepen lunch of diner in Arnhem. Mede door de indeling van de ruimtes is Perron 5 uitermate geschikt voor het ontvangen van kleine gezelschappen en grote groepen. 

Lunches en diners

Onze keukenbrigade biedt een ruime keuze aan lunches en diners. Van een simpele dagschotel tot een uitgebreid buffet. Kies uit één van onze vele (lunch)buffetten of kies één van onze groepen menu's. Heeft u andere wensen? Dan vernemen wij dit graag en stellen graag voor u een passend buffet/menu samen!

Afhuren restaurant

Het is mogelijk om het hele restaurant of een deel daarvan af te huren voor een besloten lunch of diner. Hiervoor kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via 026 - 442 74 41 of via zaalreserveringen@hotelhaarhuis.nl. Voor een borrel of een feest raden wij u onze gezellige Bar No.1 aan. 

Zakelijke bijeenkomsten

Ook voor vergaderingen of bijeenkomsten bent u bij Hotel Haarhuis aan het juiste adres. Ons hotel beschikt naast over 9 multifunctionele vergaderzalen die geschikt zijn voor 2 tot 440 personen.