Boek Een Kamer

Beste Prijs Garantie

Boardrooms/Lofts

Hotel Haarhuis beschikt over 3 Boardrooms. Deze boardrooms zijn uitermate geschikt voor kleine bijeenkomsten. 

De boardroom, gelegen in het centrum van Arnhem, biedt de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Door de ligging tegenover het centraal station, is de locatie erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De boardrooms zijn geschikt voor maximaal 8, 10 of 12 personen, afhankelijk van de boardroom naar keuze.

Vergaderen

De boardroom beschikt op de begane grond over een hoge kwaliteit draadloos internet en een 55” smartboard. Dit smartboard maakt het mogelijk om contents, zoals foto's, muziek, video’s en presentaties te laten zien en is daarnaast ook geschikt als flipover en televisie. Naast het smartboard hangt er ook een 49” smart televisie in de boardroom. De boardroom is voorzien van een grote vergadertafel, volledig geautomatiseerde koffiemachine en een apart toilet.

De boardrooms is  de ideale ruimte voor een zakelijke bijeenkomst met een klein gezelschap

Overnachten

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om meerdere dagen in de boardrooms te verblijven. Klik hier voor de mogeljikheden om te overnachten.

Offerte op maat

Iedere bijeenkomt is uniek en vraagt om persoonlijke service & aandacht. Wij maken daarom graag voor u een offerte op maat! Voor meer informatie kunt u bellen naar 026 - 442 74 41 of mailen naar zaalreserveringen@hotelhaarhuis.nl

Virtuele tour