Do you have what it takes?

  • Je wil van elk gerecht een waar kunstwerk maken.
  • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP.
  • Je bent enthousiast en wilt je verder ontwikkelen.
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor kwaliteit en hygiëne.
  • Je draagt zorg voor een kwalitatief sterk eindproduct en deelt je gaafste ideeën met de Chef
  • Je werkt actief mee om onze ambities te bereiken.
  • Je hebt ervaring in minimaal 2 restaurants van een bewezen niveau.

 

WE OFFER THE BEST!

Naast een gave werkplek in hét mooiste en hipste hotel in de regio bieden wij je:

  • Veel ruimte voor creativiteit om onze gasten een top-ervaring te bezorgen.
  • Een afwisselende baan met veel uitdaging. Geen dag is hetzelfde!
  • Een gezellig team met veel jonge gedreven medewerkers die meebouwen aan het nieuwe Hotel Haarhuis.
  • Jaarlijkse teamuitjes
  • Doorgroeimogelijkheden; Cursussen en trainingen volgen behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Personeelsvoordelen bij Haarhuis, maar ook bij de collega hotels van de EHM Group (Koepelgevangenis Arnhem, Thermae 2000 in Valkenburg en Veluwe Hotel De Beyaerd in Hulshorst).
  • Personeelsvoordelen bij de internationale keten WorldHotels en Best Western

Zie jij deze job helemaal zitten? Stuur dan snel je motivatiebrief en cv naar ons toe!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

027_WI~1.JPG
Restaurant Perron 5 - header.jpg

Are you the one for the job?

Solliciteer op bovenstaande vacature door hieronder je gegevens inclusief CV & motivatiebrief achter te laten.