EROPUIT IN ARNHEM

 

In Arnhem zijn er vele attracties en dierenparken in en rondom Arnhem te vinden. Bezoek deze toeristisch attracties in Arnhem gemakkelijk en snel vanuit ons hotel in het centrum.

Ga op ontdekkingstocht door het moderne dierenpark Burgers' Zoo met haar Desert, het Safaripark, de Bush, Mangrove, Rimba en Ocean. In één dag maakt u een reis om de wereld. In het centrum kunt u vanaf ons hotel wandelen naar de John Frost Brug. Deze brug is wereldwijd bekend door de Tweede Wereldoorlog en de Slag om Arnhem. Bij de brug vind u het informatiecentrum Airborne at the Bridge die u het verhaal van de Slag om Arnhem verteld terwijl u uitkijkt op deze wereldberoemde brug. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ondergronds te gaan in de Historische Kelders van Arnhem. Of kies voor de hoogte en bezoek de prachtige Eusebiuskerk met haar glazen plafonds.

Op zoek naar wat spanning en actie? Ontsnap dan uit de Koepelgevangenis van Arnhem! Deze voormalige gevangenis is momenteel een evenementenlocatie waar u terecht kunt voor escape rooms, een rondleiding met voormalige bewakers of een uitdagend GPS stadsspel. 

Toeristische Attracties Arnhem - Hotel Haarhuis (1).jpg

MORE THEN WELCOME TO 
ENJOY YOUR STAY

 

U kunt uw overnachting gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 026-4427441.