ONTDEK DE MUSEA IN ARNHEM

 

In de hele regio van Arnhem wordt er veel diversiteit aangeboden op het gebied van cultuur. Het gebied herbergt een rijke historie en dat is te zien aan de vele schitterende bezienswaardigheden en activiteiten. Op korte afstand van ons hotel zijn er diverse musea te vinden die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf in Arnhem! 

Breng een bezoek aan Airborne Museum Hartenstein en leer alles over de Slag om Arnhem & de Tweede Wereldoorlog. Het museum is gevestigd in villa Hartenstein, het voormalige hoofdkwartier van de Britten in september 1944.  Ga terug in de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum. Het museum verteld de geschiedenis van Nederland van maar liefst twee eeuwen. Met de authentieke gebouwen, voorwerpen en de Canon van Nedeerland gaat u terug in de tijd. Verborgen in en onder Park Sonsbeek ligt het unieke Nederlands Watermuseum. In dit doe-museum komtu alles te weten over water. Een spetterend dagje uit voor het hele gezin! Voor de ultieme wijnbeleving bezoekt u het Nederlands Wijnmuseum

VOOR DE ECHTE KUNSTLIEFHEBBERS

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Kröller Müller Museum of in Museum Arnhem in Arnhem Centrum. 

Het Kröller Müller Museum is gevestigd in het Nationale Park de Hoge Veluwe en beschikt over de tweede grootste Van Gogh-verzameling ter wereld met bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. Daarnaast vindt u er topstukken van schilders als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Museum Arnhem is gelegen in Arnhem Centrum en beschikt over een hoogwaardige collectie hedendaagse- en toegepaste kunst en een bijzondere collectie sieraden.

Musea Arnhem - Hotel Haarhuis.jpg

MORE THEN WELCOME TO 
ENJOY YOUR STAY

 

U kunt uw overnachting gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 026-4427441.