EEN TRAININGSRUIMTE HUREN IN HARTJE ARNHEM?

In ons hotel voorzien we u en uw collega’s van 11 verschillende stijlvolle trainingsruimtes. Ons hotel biedt een centrale plek voor uw gezelschap aangezien we midden in het centrum én tegenover het centraal station van Arnhem gelegen zijn. Perfect voor reizigers met het openbare vervoer. Is uw terugreis toch te ver of zijn jullie nog niet klaar met de training? Al onze trainingsruimten zijn te combineren met een luxe lunch of heerlijk diner van onze Chef in onze restaurants. Natuurlijk bieden we ook onze kamers aan voor een goede nachtrust.

City Boardroom - Hotel Haarhuis (4).jpg
Boardroom - Hotel Haarhuis (6).jpg
Promenade zaal - Hotel Haarhuis (2).jpg

City Boardrooms

De City Boardruim is de perfecte trainingsruimte om te huren voor als u even wilt ontsnappen aan de kantoorsfeer. Hotel Haarhuis beschikt over drie City Boardrooms en deze zijn geschikt voor groepen tot 16 personen. Ideaal voor kleine bijeenkomsten zoals het houden van marktonderzoeken. De zalen zijn allemaal naast elkaar gelegen op de 1e verdieping en beschikken over daglicht, ventilatie en gratis WiFi. Is niet iedereen aanwezig op uw geplande dag? Maak dan gebruik van onze videoconferentie-oplossing in de boardroom. Wij kunnen alles qua audiovisuele apparatuur voor u regelen.

Promenade

Wilt u een trainingsruimte huren voor een groep groter dan 16 personen? Dan kunt u terecht in onze Promenade zalen. Deze zalen bieden uitzicht over het stadscentrum van Arnhem. Het is de ideale plek om extra inspiratie op te doen voor u en uw gezelschap. Ook hier bieden wij alle gemakken van audiovisuele apparatuur aan. Een succesvolle vergadering is gegarandeerd in onze Promenaderuimtes.

Lofts

Op de begane grond kunt u onze drie loftruimtes ook huren voor uw training. Deze boardrooms zijn geschikt voor 6, 8 of 10 personen, afhankelijk van de boardroom die u kiest. De ruimte is voorzien van een grote vergadertafel, volledig geautomatiseerde koffiemachine en een apart toilet. U kunt deze trainingsruimten huren voor meerdere dagen achter elkaar.

Meeting & events - Hotel Haarhuis (2).jpg

UW training geven BIJ Hotel haarhuis?

We heten u van harte welkom in een van onze ruimtes. Via ons contactformulier kunt u vrijblijvend uw vragen stellen aan ons. Ook staan we u graag telefonisch te woord op: 026-4427441. Vraag eenvoudig een offerte aan via overstaande knop, ons Meeting & Events team neemt zo snel mogelijk contact met u op.