ORGANISEER EEN TRAINING in ARNHEM CENTRUM

 

Binnenkort een training organiseren voor u en uw collega’s en op zoek naar een trainingsruimte in Arnhem centrum? Een training bij Hotel Haarhuis kan op verschillende of meerdere locaties in het hotel plaatsvinden. Van de City Boardrooms, Promenade zalen tot de Lofts. De City Boardrooms worden vaak gebruikt voor het organiseren van trainingen voor kleine groepen (max. 16 personen). Een trainingsruimte nodig voor een grote groep mensen? Dan raden wij u onze Promenade zalen met uitzicht op station Arnhem aan. Voor iedere groepsgrootte beschikt Hotel Haarhuis over een geschikte ruimte voor een inspirerende training. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw training te combineren met een lunch/diner van onze Chef of een leuke groepsactiviteit.

Ons Meeting & Events team helpt u graag verder met de organisatie van uw inspirerende training in Arnhem Centrum. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

City Boardroom - Hotel Haarhuis (4).jpg
Boardroom - Hotel Haarhuis (6).jpg
Promenade zaal - Hotel Haarhuis (2).jpg

Want to host your meeting 
at Hotel haarhuis?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41