KERST DINER

 

Beleef de magie van Kerst bij ons restaurant LOCALS! Warme sferen, fonkelend kaarslicht, volop genieten van elkaar en smakelijke gerechten, dat biedt ons restaurant LOCALS in de mooiste tijd van het jaar. Kerst vieren bij LOCALS staat garant voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. In ons restaurant LOCALS serveren wij een feestelijk kerst diner (25-12). Wil jij er feestelijk en warm bij zitten, reserveer dan nu jouw plekje voor de feestdagen. 

Reserveren voor het Kerstdiner in LOCALS Arnhem is mogelijk via de website van restaurant LOCALS. 

Kerst-Hotel-Haarhuis-2.jpg

EINDEJAARS Bedrijfsuitje


De feestdagen staan weer voor de deur! Een mooi moment om het jaar feestelijk af te sluiten met collega's en/of relaties. Ontdek wijnkelder & whisky bar The Storage bij Hotel Haarhuis. Een unieke ondergrondse locatie met authentieke wijnvaten waar u zelf wijn kan tappen! 

Bekijk onze suggesties voor uw bedrijfsevent!

Kerst-Storage-Haarhuis-3.jpg
Wijnkelder the Storage - Kerstevent - Photobooth.jpg
Wijnkelder the Storage - DJ.jpg

NEW YEARS EVE ARRANGEMENT

Luid jij het nieuwe jaar met een knaller in? Ervaar Oud & Nieuw vieren in hartje Arnhem bij Hotel Haarhuis. Geniet op de dag van aankomst van een luxe 4-gangen diner in restaurant LOCALS. Daarnaast is het mogelijk om een glaasje champagne te drinken in wijnkelder The Storage.  Een unieke ervaring! Je wordt hier ontvangen in een feestelijke sfeer door onze medewerkers. Het belooft een feest te worden. Kom jij bij ons het nieuwe jaar inluiden? Geniet van de magische sfeer, het overheerlijke eten, de prachtige locatie maar vooral van elkaar!

New years eve arrangement.jpg