Selecteer een datum!
Correct!
Selecteer een datum!
Correct!
Correct!
Correct!

Restaurant LOCALS

 

Restaurant LOCALS staat voor lokale producten én mensen. Het LOCALS-team gaat hier voor gerechten van kwalitatief hoog niveau, waarbij groenten de hoofdrol spelen en vis & vlees een bijrol hebben. Met een eigen Vertical Farm (groente/kruidenkas) en lokaal ingekochte producten presenteren ze het beste van Nederlandse bodem, maar dan wel verrassend, verantwoord én op een moderne wijze gepresenteerd. In de keuken staat chef-kok Frank Bregman aan het roer. Een ervaren chef-kok die in het verleden ervaring heeft opgedaan bij restaurants Oud Sluis en Pure C van Sergio Herman en een eigen Bib Gourmand restaurant heeft gehad in Renkum. Dagelijks staat Frank samen met zijn team klaar om je mee te nemen op een culinaire reis en te verrassen met de heerlijke gerechten van de kaart. In ochtend, middag én avond bent u bij LOCALS aan het juiste adres voor leuk eten in Arnhem. 

Hotel Haarhuis grand opening LOCALS.jpg

HOEK KOFFIE & PATISSERIE 

 

Ben je op zoek naar een sfeervolle koffiebar om samen met vriendinnen voor leuk eten in Arnhem? HOEK Koffie & Patisserie is de perfecte plek voor een gezellig middag met vrienden/vriendinnen en familie of om bij te kletsen met collega’s. Onze barista's staan klaar om een heerlijk kopje koffie voor u te bereiden. Uw heerlijke koffiemoment is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers erbij. Kies voor een High Tea en beleef een gezellige middag en leuk eten in het centrum van Arnhem. De High Tea is een proeverij met zoete en hartige hapjes en onbeperkt tea. Om je vingers bij af te likken! 

HOEK Koffie en patisserie - Hotel Haarhuis (blok medewerker).jpg

BLOU ROOFTOP BAR

 

Op zoek naar dé locatie voor leuk eten in Arnhem? BLOU IS THE PLACE FOR YOU! Een van de leukste dingen die u kunt doen op een zonnige dag, is genieten van het heerlijke weer en heerlijk eten op een fijn dakterras in Arnhem. Het is hét moment om het eens hogerop te zoeken op het terras; BLOU Rooftop Bar is dé hotspot van Arnhem. Op het Upper Deck zit u op het hoogste punt van onze rooftopbar.

Geniet op ons dakterras van een heerlijk hapje & drankje en laat u verrassen door het fenomenale uitzicht over de binnenstad van Arnhem. BLOU Rooftop Bar staat voor vrolijkheid, gezelligheid en professionaliteit. De champagnes die er geschonken worden, de cocktails die met liefde geserveerd worden en de verschillende rijkelijk gevulde platters garanderen genot op en top. Alles wat u nodig heeft voor een middag of avond leuk eten in Arnhem. 

MOOISTE TOILET VAN NEDERLAND

Uw rooftopbar beleving is niet compleet zonder een bezoekje te brengen aan het mooiste toilet van Nederland; the Roofdrop! Dit toilet is gebouwd in een voormalige liftschacht en bevindt zich op een hoogte van 18 meter. Druk op de “ultimate experience” knop en laat u wegblazen door spectaculaire lichteffecten.

BLOU Rooftop Bar  - Hotel Haarhuis (3).jpg