Selecteer een datum!
Correct!
Selecteer een datum!
Correct!
Correct!
Correct!

Borrelen voor uw verjaardag

Liever uw 50e verjaardag vieren met een borrel? Dat kan natuurlijk ook. Wat dacht u van een gezellige borrel op het prachtigste dakterras van Arnhem, BLOU Rooftop bar? Tijdens een heerlijk drankje geniet u van een spectaculair uitzicht over de binnenstad. U heeft de keuze uit champagne, cocktails, wijn, bier en andere smakelijke dranken. Natuurlijk mag een borrelhapje niet ontbreken tijdens dit gezellige feest. Ons dakterras is vanaf 40 personen exclusief af te huren. Afsluitend daarop kunt u onder de grond, bij onze wijnkelder The Storage met de voetjes van de vloer.

Dansen in The Storage

Wilt u uw 50ste verjaardag vieren met een knallend dansfeest? U bent van harte welkom in de kelder van Hotel Haarhuis: The Storage. Deze kelder is niet zomaar een kelder, het is een wijnkelder en whiskey bar. Zodra u met een voet over de drempel stapt, heeft u het gevoel alsof u in een wijnkelder in Frankrijk bent. Tap uw eigen wijn uit een van de wijnvaten of proef verschillende soorten whisky’s.

Na het feest rollend uw bed in

Op uw verjaardag wilt u geen Bob hoeven zijn. Daarom is het een goed idee om meteen ook een hotelkamer te boeken, zodat u na het feest direct uw bed in kunt duiken. Wanneer u overnacht bij ons hotel, kunt u ook heerlijk ontspannen in de City Spa. Geniet van de warmte in de Finse sauna en de infrarood sauna. Boek er meteen een ontspannende of verzorgende wellness behandeling bij en uw verjaardag is compleet.

Arrangementen - Hotel Haarhuis (header_2).jpg

50e verjaardag vieren doet u bij Hotel Haarhuis

Verjaardagen zijn bijzondere gelegenheden om terug te kijken op alle mijlpalen die u heeft bereikt en om vooruit te kijken naar de mooie momenten die nog komen gaan. Wat is er nu een betere manier om dit te vieren dan in Arnhem, omringd door de levendige stad en alle luxe die ons hotel te bieden heeft? Maak van uw verjaardag een onvergetelijke gebeurtenis en laat ons uzelf en uw gasten verwennen. Aarzel niet om vandaag contact met ons op te nemen en laat ons uw droomfeest realiseren!/p>

HH (43).jpg

Want to host your meeting 
at Hotel haarhuis?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41.