Ein Zimmer buchen

Besten Preise

Jobs

Hotel Haarhuis is regularly looking from new employees. Vacancies are placed on this page*. If you want to apply for a job please send your application with CV to sollicitatie@hotelhaarhuis.nl.

*Knowledge of the Dutch language is required

Medewerker Bediening

Voor onze F&B afdeling zijn wij per direct opzoek naar enthousiaste en vrolijke horeca talenten! 

Zit horeca in jouw bloed? Ben jij de gangmaker op ieder feestje? Maak je van cocktails shaken een ware show? Zoek jij een job met het mooiste uitzicht van de stad? En ben jij pas tevreden als de gasten de deur uitlopen met een grote glimlach? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken in een team dat allround inzetbaar is, met veel jonge gedreven collega’s. Afhankelijk van hoeveel uur je wilt werken per week wordt je naast de rooftopbar ook ingepland in ons restaurant Perron 5, onze banqueting afdeling en andere nieuwe F&B concepten die het komende jaar geopend gaan worden! Een ontzettend uitdagende functie die zeker niet snel gaat vervelen!  

Klik hier om te solliciteren

Chef-Kok

Front office medewerk(st)er

Housekeeping

Voor onze afdeling huishouding zijn wij op zoek naar ervaren collega’s

Heb jij oog voor details, werk je netjes, ordelijk en ben je een harde werker? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kamers en faciliteiten van Hotel Haarhuis. 

Wij zoeken wij?

  • Je hebt minimaal 6 maanden ervaring in een vergelijkbare functie in een hotel
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden
  • Je beheerst de Nederlandse (en Engelse taal)

Klik hier om te solliciteren