GROEN VERGADEREN IN HOTEL HAARHUIS

 

Wij geloven in de kracht van in het groen vergaderen. Door bewust te kiezen voor duurzaamheid, laat u aan uw deelnemers zien dat een succesvolle bijeenkomst minimale impact op onze planeet kan hebben. We streven ernaar om een groenere en meer verantwoorde manier van vergaderen te faciliteren, zodat ook jij met een goed gevoel kunt samenkomen! Voor dat streven zijn we dit jaar ook bekroond met de Green Key Gold. 

20230317-tomdoms_0274409.jpg

VOORDELEN VAN DUURZAAM VERGADEREN IN ARNHEM

 

- Hotel Haarhuis haalde recent het internationaal erkende Green Key Gold certificaat, het hoogst haalbare niveau waarbij het hotel zich maximaal inzet het milieu te sparen.

-Vergaderen midden in de stad, maar tussen het groen! Laat je inspireren door de groene oase van onze Vertical Farm.

-Geniet van heerlijke vegetarische gerechten tijdens jouw vergadering, bereid met lokale en verse ingrediënten.

-Groene vergaderingen bevorderen het welzijn van de medewerkers.

-Door te kiezen voor groen vergaderen bij Hotel Haarhuis help je mee aan de opbouw van een nieuw bos, doordat we samenwerken met Trees for All. 

- Arnhem is uitstekend te bereiken met Intercity treinen vanuit alle windstreken, en zelfs aangesloten op het internationale ICE-netwerk.

WEBSITE BLOKKEN  TEMPLATE.png

draag bij aan een nieuw bos! 

 

Kies voor een vergadering in ons duurzame ''green key gold'' hotel en we dragen samen bij aan een duurzamere toekomst. Voor iedere 10 deelnemers planten wij een boom bij Trees for All

BLOU TEMPLATE  VIERKANT  INSTAGRAM (400 x 500 mm) (3).png

DIVERSE ZAALOPTIES

 

Op zoek naar de perfecte locatie om presentaties te geven voor grote groepen of juist om in een klein gezelschap te werken? Ontdek onze zalen bij Hotel Haarhuis!

Met 5 prachtige Promenadezalen, groene boardrooms en prachtige lofts bieden we een ruime keuze voor alle zakelijke behoeften. Onze zalen zijn voorzien van moderne technologie, vol natuurlijk daglicht en hebben een professionele en inspirerende ambiance. Of het nu gaat om trainingen, workshops, bedrijfsfeesten of vergaderingen, onze zalen bieden de ideale setting. 

20230317-tomdoms_0914628.jpg
20230317-tomdoms_0274409.jpg

TERMS & CONDITIONS

 

Deze campagneactie is alleen geldig voor nieuwe boekingen, gemaakt voor 31 december 2023 en plaatsvinden voor 1 april 2024.

20230317-tomdoms_0326630.jpg

Want to host your meeting 
at Hotel haarhuis?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41