DUURZAAM VERGADEREN IN HOTEL HAARHUIS

Bent u op zoek naar een duurzame vergaderlocatie? Bij Hotel Haarhuis moet u zijn! Dankzij onze locatie tegenover het station in Arnhem komen al uw deelnemers gemakkelijk met het openbaar vervoer naar de vergadering. Ondanks dat we in hartje Arnhem zitten, ervaart u een groene oase van rust in de vergaderzalen. Daarnaast zetten we graag een (deels) vegetarische lunch voor u en uw deelnemers klaar.

 

Wij geloven in de kracht van duurzaam vergaderen. Door bewust te kiezen voor duurzaamheid, laat u aan uw deelnemers zien dat een succesvolle bijeenkomst minimale impact op onze planeet kan hebben. We streven ernaar om een groenere en meer verantwoorde manier van vergaderen te faciliteren, zodat ook jij met een goed gevoel kunt samenkomen! Voor dat streven zijn we dit jaar ook bekroond met de Green Key Gold. 

20230317-tomdoms_0274409.jpg

de VOORDELEN VAN DUURZAAM VERGADEREN IN ARNHEM

 

  • Duurzaam vergaderen bevordert het welzijn van uw medewerkers.

  • U vergadert midden in de stad, maar wel tussen het groen! Laat u inspireren door de groene oase van onze Vertical Farm.

  • Geniet van heerlijke vegetarische gerechten tijdens uw vergadering, bereid met lokale en verse ingrediënten.

  • Door te kiezen voor groen vergaderen bij Hotel Haarhuis helpt u mee aan de opbouw van een nieuw bos, doordat we samenwerken met Trees for All. 

  • Arnhem is uitstekend te bereiken met Intercity treinen vanuit alle windstreken en zelfs aangesloten op het internationale ICE-netwerk. 

  • Het hotel is gelegen tegenover het station, zodat al uw vergaderdeelnemers met het openbaar vervoer op onze duurzame vergaderlocatie komen. 

  • Hotel Haarhuis haalde recent het internationaal erkende Green Key Gold certificaat, het hoogst haalbare niveau waarbij het hotel zich maximaal inzet om het milieu te sparen.

WEBSITE BLOKKEN  TEMPLATE.png

draag met uw vergadering bij aan een nieuw bos!

 

Wanneer u kiest voor een vergadering in onze duurzame Green Key Hold hotel, draagt u samen met ons een steentje bij aan een duurzame toekomst. Voor iedere tien vergaderdeelnemers planten we namelijk een boom bij Trees for All! Dit betekent dus dat u met uw vergadering bijdraagt aan een groenere wereld.

BLOU TEMPLATE  VIERKANT  INSTAGRAM (400 x 500 mm) (3).png

De vergadermogelijkheden zijn uitgebreid

 

Of u nu op zoek bent naar de perfecte locatie om presentaties te geven voor een grote groep of juist om in een klein gezelschap te werken: bij Hotel Haarhuis bent u aan het juiste adres. Ontdek onze zalen voor uw duurzame vergadering.

Met onze 5 prachtige Promenadezalen, groene boardrooms en prachtige lofts bieden we een ruime keuze voor alle zakelijke behoeften. Onze zalen zijn voorzien van moderne technologie, vol natuurlijk daglicht en hebben een professionele en inspirerende ambiance. Zo hebben de zalen ventilatie, airconditioning, gratis Wi-Fi en automatische beamers. De zalen bieden de ideale setting voor vergaderingen, trainingen, workshops of bedrijfsfeesten.

 

Reserveer snel uw vergaderzaal bij Hotel Haarhuis

Duurzaam vergaderen doet u bij Hotel Haarhuis. Neem contact met ons op om uw wensen door te geven en de opties te bespreken. We zien u graag snel in een van onze vergaderzalen!

20230317-tomdoms_0914628.jpg
20230317-tomdoms_0274409.jpg

TERMS & CONDITIONS

 

Deze campagneactie is alleen geldig voor nieuwe boekingen, gemaakt voor 31 december 2023 en plaatsvinden voor 1 april 2024.

20230317-tomdoms_0326630.jpg

Want to host your meeting 
at Hotel haarhuis?

 

Vul het contactformulier in en iemand van onze Meeting & Events teams zal contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies. Of neem direct contact met ons op via 026 - 442 74 41