Promenadezalen

 

Bent u op zoek naar een prachtige locatie om een feest, bruiloft of zakelijk evenement te organiseren? Dan zijn de recent gerenoveerde Promenadezalen bij Hotel Haarhuis dé uitgelezen plek voor u! Deze zalen zijn onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van de nieuwste technische apparatuur en faciliteiten, waardoor ze de ideale locatie zijn voor elk type evenement.

De Promenadezalen bieden plaats aan maximaal 400 personen en zijn daardoor geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Het interieur van de zalen is stijlvol en modern, met oog voor detail en comfort. Bovendien beschikken de zalen over grote ramen die zorgen voor natuurlijk daglicht en een prachtig uitzicht op het centrum van Arnhem.

  • 5 promenadezalen met flexible tussenwanden
  • ruimte voor 400 personen
  • ventilatie 
  • airconditioning 
  • gratis wifi

 

Bedrijfsfeest - Hotel Haarhuis Arnhem (3).jpg

UNIEK HOTEL in Arnhem

 

Hotel Haarhuis is gelegen midden in het centrum van Arnhem tegenover het centraal station. Bij binnenkomst wordt u verrast door het stijlvolle design van onze kamers, de 11 event/vergaderruimtes, onze openbare ruimtes en restaurant & bars. Kom langs en laat u verrassen en ontzorgen!  Wanneer u kiest voor ons hotel als luxe feestlocatie dan kunt u uw feest organiseren in één van onze unieke belevingen, zoals HOEK Koffie & Patisserie, rooftop bar BLOU, de groene oase van restaurant LOCALS of in de wijnkelder The Storage. Samen met u kijken wij welke locatie het beste past als luxe feestlocatie voor uw feest of partij. 

Dineren - Hotel Haarhuis (header).jpg

Möchten Sie Ihre Party veranstalten?
IM HOTEL HAARHUIS?

 

Wählen Sie das Hotel Haarhuis als luxuriöse Partylocation in Arnheim oder suchen Sie nach einer Zimmervermietung in Arnheim? Füllen Sie das Kontaktformular aus und jemand aus unserem Meeting- und Veranstaltungsteam wird sich für eine unverbindliche Beratung mit Ihnen in Verbindung setzen. Oder kontaktieren Sie uns direkt unter +3126 442 74 41.