WANDELSCHOENEN AAN & GAAN


In de omgeving van Arnhem kunt u heerlijk wandelen. Op korte afstand van ons hotel vindt u Park Sonsbeek en Park Zypendaal. De parken liggen naast elkaar en zijn zeer geliefd onder de Arnhemmers, die hier graag komen om te wandelen, picknicken, luieren of te sporten. Net buiten Arnhem Centrum is het Uiterwaardenpark Meinerswijk gevestigd. Een prachtig gebied aan de Rijn. Meinerswijk is het grootste uiterwaardenpark van Europa en een populaire fiets- en wandellocatie!

NATIONAAL PARK DE HOGE VELUWE & DE POSBANK

Voor de fanatieke wandelaars zijn het Nationale Park de Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom (de Posbank) zeker een aanrader. Het Nationale Park de Hoge Veluwe is een ruim 5.400 hectare groot en beschikt over vele bossen, heidevelden, grasvlaken en zandverstuivingen. Tijdens uw wandeling kunt u ook vele dieren tegenkomen, zoals edelherten, reeën en wilde zwijnen. Nationaal Park Veluwezoom is een 5.000 hectare natuurbos en een waar paradijs voor wandelaars, fietsers en ruiters. De Posbank is het bekendste punt van de Veluwezoom en is met een hoogte van 90 meter, het hoogste punt van de Veluwe. Vanaf dit punt kunt u genieten van het spectaculaire uitzicht over IJsseldal, de Achterhoek, de Liemers en een stukje Duitsland.

Hotel Haarhuis is een partner van Visit Arnhem. Op website van Visit Arnhem kunt u diverse wandelroutes vinden.

Wandelen Arnhem - Hotel Haarhuis (1).jpg

MORE THEN WELCOME TO 
ENJOY YOUR STAY

 

U kunt uw overnachting gemakkelijk en snel online boeken. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 026-4427441.