Boek Een Kamer

Beste Prijs Garantie

Hotel Haarhuis bouwt aan de toekomst

Vanwege onze voortdurende toewijding om onze faciliteiten en service te verbeteren, zijn wij momenteel bezig met de uitbreiding van het hotel. Momenteel zijn wij gestart met de verbouwing van de junior suites en de realisatie van 3 nieuwe boardrooms/lofts. 

Boardrooms/Lofts

De recentelijk geopende boardrooms/lofts bestaan uit twee verdiepingen met tal van faciliteiten. De slaapfaciliteiten zijn geschikt voor 4-6 personen en de vergaderfaciliteiten zijn geschikt voor 8-12 personen.

De boardroom op de begane grond beschikt over een grote vergadertafel met een 55”inch smartboard. Het smartboard is uitermate geschikt voor het weergeven van uw presentatie en tevens te gebruiken als flipover en televisie om uw favoriete series te bekijken. De boardroom beschikt daarnaast over airconditioning en een badkamer met apart toilet.

Het slaapgedeelte (loft) is bereikbaar via een trap en is voorzien van een comfortabel double design bed en een tweepersoonsslaapbank. De badkamer is voorzien van een regendouche, apart toilet en föhn. Wilt u liever met 6 personen overnachten? Kies dan voor onze boardroom 006. Deze kamer beschikt over een extra slaapbank op de begane grond. Tevens kunt u naast de regendouche genieten van een heerlijk vrijstaand bad op de bovenste etage van de loft.

Bekijk kamer

Design Suite

Hotel Haarhuis opent haar gerenoveerde design suites.

De luxe design suite is rustig gelegen aan de achterzijde van het hotel en zijn voorzien van een comfortabel double design bed, een luxe vrijstaand ligbad in het midden van de suite en een woonkamerzitje. De ruime badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en föhn.

Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om te internetten op de Smart TV of uw favoriete series te streamen naar de televisie.

Bekijk kamer